Vijesti

November 7, 2023

Optimizirajte svoj špil s moćnim Digimon promocijama

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U svijetu Digimon TCG-a postoje različite vrste karata, uključujući startne špilove, booster setove i promocije. Promocije su posebne kartice koje se često daju kao bonus na događajima ili uz kupovinu proizvoda. Ove karte, označene oznakom proizvoda "P-XXX", obično su kartice od folije koje mogu poboljšati određene arhetipove ili imaju široku upotrebu u više špilova.

Optimizirajte svoj špil s moćnim Digimon promocijama

Najrasprostranjenije namirnice

Iako pojedinačno možda neće imati najveći utjecaj, postoje dvije promocije koje se široko koriste u mnogim špilovima.

  • Povećava memoriju boja: Ove karte omogućavaju igračima da traže 4 karte po niskoj cijeni. Nisu krotitelji, tako da ne doprinose pobjedničkim uvjetima DeathXmona ili Quartzmona. Dodatno, njihov efekat kašnjenja omogućava da se pošalju u smeće kako bi se igraču dalo 2 memorije. Da bi se suprotstavili njihovim efektima, igrači mogu koristiti memorijske floodgates kao što su BT6-021 ModokiBetamon ili BT3-061 Chuumon. Ove karte su prvobitno predstavljene u ograničenim količinama, ali su od tada ponovo štampane u Gallantmon & UlforceVeedramon početnim špilovima i RB01.
  • Kartice za obuku: Ove karte, koje su debitovale kao Box Toppers u BT14, omogućavaju igračima da traže 2 karte po cijeni od 2. Za razliku od povećanja memorije, kartice za obuku također mogu pokupiti Opcione kartice i Tamers pored Digimona. Kada koriste efekat kašnjenja karata za obuku, igrači moraju Digivoluirati u kartu odgovarajuće boje sa smanjenom cijenom od 2. Zbog svoje svestranosti i nedostatka floodgatesa, ove karte su postale setovi za igru ​​u većini špilova na istoku.

Najjače Digimon promocije

Najjače Digimon promocije, sastavljene za englesku verziju BT14, uključuju kartice do P-130, posljednju najavljenu promociju koja ispunjava uslove prema najnovijim odlukama Ultimate Cupa.

U zaključku, Digimon promocije su vrijedan dodatak kolekciji svakog igrača. Kartice za povećanje memorije u boji i kartice za obuku su široko korištene glavne komponente koje nude strateške prednosti u igri. Bilo da želite poboljšati određene arhetipove ili poboljšati ukupne performanse vašeg špila, ove promocije su vrijedne razmatranja. Budite u toku s najnovijim najavama da otkrijete nove i moćne Digimon promocije koje mogu podići vašu igru ​​na višu razinu.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti