Vijesti

February 13, 2024

Nova podešavanja oružja i popravke igre u Call of Duty: Modern Warfare 3 ažuriranju

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Objavljeno je manje ažuriranje za Call of Duty: Modern Warfare 3, koje donosi neke izmjene oružja i ispravke grešaka za multiplayer. Ovo ažuriranje se smatra manjim u poređenju sa nadolazećim novim dodacima sadržaja.

Nova podešavanja oružja i popravke igre u Call of Duty: Modern Warfare 3 ažuriranju

Šta je novo

Evo ključnih promjena u današnjem ažuriranju MW3 i Warzone:

 • Promjene i balansiranje oružja
  • TAQ Evolvere LMG je modificiran kako bi bolje razlikovao tipove municije 7.62 i 5.56. 7.62 nudi sporo, precizno pucanje iz daljine, dok 5.56 favorizuje agresivnost i stilove igre trčanje i pucanje.
  • Striker 9 SMG je značajno prilagođen za poboljšanje kontrole tokom pucanja. Osim toga, igrači sada mogu nišaniti nišanom dok kližu.
  • Komplet JAK Tyrant 762 za snajpersku pušku Longbow je poboljšan, smanjujući vrijeme nišana na nišanu, povećavajući brzinu kretanja nišana na nišanu i osiguravajući 30 posto smanjenje vatre u kuku.
 • Promjene rangirane igre
  • Snajperske puške su ograničene i uklonjene iz skladišta oružja u Ranked Playu.
 • Popravci u režimu zombija
  • Različite popravke su napravljene u Zombies modu, uključujući rješavanje problema s PhD Flopperom.

Zaključak

Iako ovo ažuriranje može biti neznatno u smislu sadržaja, ono donosi važne promjene u balansu oružja i mehanici igranja. Igrači sada mogu uživati ​​u poboljšanoj kontroli i novim strategijama s modificiranim oružjem. Osim toga, uklanjanje snajperskih pušaka iz Ranked Playa stvorit će drugačiju dinamiku za takmičarske mečeve. Obavezno ažurirajte svoju igru ​​da doživite ove promjene. Za više detalja, pogledajte kompletne napomene o zakrpi na Call of Duty web stranici.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?

Vijesti