Vijesti

February 15, 2024

Nabavite moćni prsni oklop Blazewind u WoW Classic Season of Discovery

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Prsni oklop Blazewind je veoma tražen predmet u drugoj fazi WoW Classic Season of Discovery. To je kožni oklop za prsa koji daje modifikator agilnosti +23, što ga čini jednim od najjačih dijelova opreme za DPS klase koje koriste agility i nose kožu, kao što su Lovci, Rogues i Divlji Druidi.

Nabavite moćni prsni oklop Blazewind u WoW Classic Season of Discovery

Da bi dobili Prsni oklop Blazewind u WoW Classicu, igrači moraju završiti zadatak Tremors of the Earth (također poznat kao Broken Alliances za igrače Horde). Ova potraga zahtijeva od igrača da poraze nekoliko moćnih neprijatelja u Badlands-u, uključujući ogra šefa, mladunčad i dva crna zmaja nivoa 50. To je izazovna potraga, ali sa jakom i dobro pripremljenom grupom igrača, može se završiti uz koordinaciju.

Nakon što završe liniju zadataka Tremors of the Earth/Broken Alliances, igrači mogu odabrati jednu nagradu. Prsni oklop Blazewind je jedna od opcija, zajedno sa Prsmastim Hauberkom (oklop za poštu) i Warforged Chestplate (pločasti oklop). Prismscale Hauberk pruža modifikator duha +23, dok Warforged Chestplate nudi +24 povećanje snage.

U većini scenarija preporučujemo da odaberete Prsni oklop Blazewind. Oklop Mail/Spirit je previše nišan za većinu klasa, osim Restoration Shamana. Warforged Chestplate je najprikladniji za Warrior i Paladin igrače kojima je potrebno više snage. Postoji i četvrta opcija, Mindburst medaljon, ali savjetujemo da je ne birate jer postoje bolje ogrlice koje su dostupne drugdje u svijetu.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti