Vijesti

October 28, 2023

Možete li izbaciti arene u Clash Royaleu? Razumijevanje puta trofeja i sistema napredovanja

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Clash Royale je popularna mobilna igra poznata po svom jedinstvenom sistemu napredovanja. U ovom članku ćemo istražiti da li je moguće izbaciti arene u Clash Royaleu.

Možete li izbaciti arene u Clash Royaleu? Razumijevanje puta trofeja i sistema napredovanja

Put trofeja

Glavni sistem napredovanja u Clash Royaleu je Trophy Road. Vaš broj trofeja određuje vaše protivnike i arenu u kojoj se nalazite. Kako napredujete kroz arene, otključavate različite nagrade.

Napredovanje i spuštanje arena

Jednom kada napredujete kroz arenu, ne možete se vratiti u prethodnu, čak i ako izgubite trofeje. Iako ne možete ispustiti arene, Supercell može ograničiti neke igrače u napredovanju ako je njihov nivo tornja niži od ostalih igrača u toj areni. Da biste prešli u sljedeću arenu, morat ćete povećati broj nivoa.

Zarada trofeja

Da biste zaradili trofeje, morate igrati utakmice 1 na 1. Broj trofeja koje zaradite zavisi od vašeg nivoa i nivoa vašeg protivnika. Ako pobijedite protivnika s većim brojem trofeja, dobit ćete više trofeja.

Otključavanje novih kartica

Kada prođete kroz arenu, otključavate novi set karata. Ove karte se mogu dobiti kroz škrinje ili na drugi način. Efikasno korištenje novih karata je ključno za napredovanje kroz arenu.

Zaključak

Zaključno, nije moguće izbaciti arene u Clash Royaleu. Put trofeja određuje vašu arenu na osnovu vašeg broja trofeja, a kada napredujete, ne možete se vratiti. Međutim, Supercell može ograničiti igrače da napreduju ako je njihov nivo tornja niži od ostalih igrača u toj areni. Da biste napredovali, važno je zaraditi trofeje pobjeđujući u mečevima i koristiti nove karte koje su otključane u svakoj areni. Nastavite da igrate i pravite strategiju kako biste se popeli na listu Clash Royale Arena!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti