Vijesti

February 15, 2024

Mišljenja o ažuriranju devete sezone Overwatcha 2: Mercyjevi kontroverzni privrženici i promjene zdravlja heroja

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Prošlo je samo nekoliko dana od ogromnog ažuriranja devete sezone za Overwatch 2, koji mijenja igru, ali mišljenja o pucačini s novim osjećajem nastavljaju da pritječu u masama.

Mišljenja o ažuriranju devete sezone Overwatcha 2: Mercyjevi kontroverzni privrženici i promjene zdravlja heroja

Najnoviji vrući snimak je od obožavatelja heroja podrške Mercyja (kojih ima bezbroj), koji se osjeća kao da su naklonost projektilima i cjelokupno zdravlje heroja učinili da se popularno osoblje i doktor koji drži pištolj osjeća manje nego optimalno.

Mnogi odgovori su brzo predložili druge heroje, što je validno, s obzirom na to da je zamjena heroja osnovna mehanika igre u OW2, a postoji od originalne igre koja je lansirana prije skoro deset godina.

Drugi smatraju da je, u novom svijetu višeg zdravlja OW2, s većim projektilima koji lete brže, Mercy samo više ista kao što je bila kada je u pitanju stil igre i originalni poster možda sada ne glumi heroja kako treba.

Mercy je oduvijek bio kontroverzni heroj u Overwatchu, a "Mercy main" memovi su preuzeli zajednicu od samog početka. Čini se da se to neće promijeniti u skorije vrijeme jer je originalni poster bio prisiljen dodati temu.

Kao što je slučaj sa svakim herojem, ako se trenutno ne osjećaju sjajno igrati, uvijek postoji opcija da se prebaci na drugog u istoj ulozi. Ali igrači podrške nisu jedini koji snažno osjećaju devetu sezonu jer se igrači tenkova osjećaju "jadno" dok DPS igrači vole život.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?

Vijesti