Vijesti

February 13, 2024

Ključna odluka: Naučite ili se suzdržite od neoprostive kletve u naslijeđu Hogwartsa

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Jedna od najhitnijih odluka s kojom ćete se suočiti u Hogwartsovom naslijeđu je da naučite neoprostivo prokletstvo, Crucio. Tokom 'In the Shadow of Study' linije zadataka, morate odlučiti hoćete li naučiti Crucio i baciti ga na Sebastiana, svog prijatelja, ili se suzdržati od učenja čarolije i preuzimanja prokletstva na sebe.

Ključna odluka: Naučite ili se suzdržite od neoprostive kletve u naslijeđu Hogwartsa

Odluka

Pri kraju zagonetke Salazara Slytherina, igrači će biti zaključani u sobi sa Ominisom Gauntom i Sebastianom Sallowom. Trojac ubrzo shvaća da je jedini način da pobjegne iz sobe baciti Crucio, neoprostivo prokletstvo, jedan na drugog. Pošto Ominis ne želi ni baciti ni preuzeti kletvu, odluka je prepuštena vama.

Opcije dijaloga

Biće vam predstavljene tri opcije dijaloga sa različitim implikacijama:

  1. 'Veoma dobro. Ne želim naučiti kletvu': Odabirom ove opcije, igrači će dozvoliti Sebastianu da baci kletvu na njih i neće naučiti Crucio. Ovo će dovesti do toga da igrač bude sveden na najmanje moguće zdravlje.
  2. 'Želim naučiti Cruciatusovu kletvu, ali ti je moraš baciti na mene': Odabirom ove opcije, Sebastian će baciti Crucio na igrača, omogućavajući im da sami nauče neoprostivu kletvu.
  3. 'Nauči me Cruciatus kletvu, i ja ću je baciti na tebe': Odabirom ove opcije, igrač će istovremeno naučiti Crucio i koristiti kletvu na Sebastiana.

Zaključak

Ubacivanje Crucioa na Sebastiana ili na sebe nema efekta preloma priče na igru. Na vama je isključivo i kako želite da vaša priča i lik izgledaju. Razmislite o implikacijama i donesite svoju odluku mudro.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti