Vijesti

February 14, 2024

Kako se družiti sa svojim romantičnim partnerom u Cyberpunk 2077

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

'Stvarno želim da ostanem u vašoj kući' je sporedni posao koji je dodat u ažuriranju 2.1 Cyberpunk 2077. Ovaj posao omogućava igračima da se slobodno druže sa svojim romantičnim partnerima u V-ovom stanu. U ovom vodiču ćemo objasniti kako započeti i završiti ovu potragu.

Kako se družiti sa svojim romantičnim partnerom u Cyberpunk 2077

Započinjanje Potrage

Da biste započeli misiju 'Stvarno želim da ostanem u vašoj kući', morate imati barem jednu od romantičnih opcija u Cyberpunk 2077. Nakon ažuriranja igre na verziju 2.1, primit ćete tekstualnu poruku od svog romantičnog partnera u kojoj se izražava njihovu želju da ostanu u vašoj kući. Nije bitno kako ćete odgovoriti na poruku. Ako posjedujete više stanova, morat ćete odabrati u kojem želite boraviti.

Dovršavanje Potraga

Nakon što odgovorite na tekstualnu poruku, pratite posao iz svog dnevnika. Bićete odvedeni do apartmana koji ste odabrali kao mesto za druženje. Kada stignete, vaš partner će vas već čekati. Tokom sastanka možete zajedno plesati u centru V-ovog stana. Također možete sjediti na kauču i maziti se sa svojim partnerom, postavljati mu pitanja i ljubiti ga. Ako odlučite da spavate, vaš partner će biti uključen u scenu.

Replaying the Quest

Nakon izlaska iz stana, vaš partner će vam poslati poruku i izraziti kako je to veče bilo lijepo. Možete odgovoriti na tekstualnu poruku, a zatim zatvoriti telefon. Kada ponovo otvorite telefon, početna tekstualna poruka će biti istaknuta kao da ste primili novu poruku. Možete poslati jezivu tekstualnu poruku svom partneru i nakon dva dana biće slobodni za još jedan sastanak. Ovaj proces se može ponoviti koliko god puta želite.

Zaključak

Sada kada znate kako da završite zadatak 'Stvarno želim da ostanem u vašoj kući' u Cyberpunk 2077, možete uživati ​​u druženju sa svojim romantičnim partnerom u igri. Sretno!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti