Vijesti

February 14, 2024

Kako resetirati i ponovo pokrenuti u Infinite Craftu: Brisanje i resetiranje ploče za igru

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Infinite Craft je igra pretraživača koju je razvio Neal.Fun koja omogućava igračima da kreiraju zanimljive kombinacije koristeći nasumične elemente ili objekte. Međutim, ponekad se igrači mogu naći preplavljeni beskorisnim predmetima i u takvim slučajevima postaje neophodno resetirati ploču za igru. Ovaj članak će vas voditi o tome kako resetirati i ponovo pokrenuti Infinite Craft.

Kako resetirati i ponovo pokrenuti u Infinite Craftu: Brisanje i resetiranje ploče za igru

Čišćenje odbora

Jedan od načina da resetujete ploču za igru ​​je da je obrišete. Da biste to učinili, jednostavno kliknite na ikonu kista koja se nalazi u donjem desnom kutu sandboxa. Važno je napomenuti da nema upozorenja prije brisanja ploče, stoga budite oprezni jer će svi povezani objekti nestati. Međutim, svi postojeći recepti na bočnoj traci bit će sačuvani.

Resetovanje ploče

Druga opcija za resetovanje ploče za igru ​​je korišćenjem dugmeta Reset. Ovo dugme se nalazi u donjem levom uglu sandbox-a. Kada kliknete na dugme Reset, na vrhu vašeg pretraživača će se pojaviti prompt koji vas upozorava da ćete početi ispočetka. Ako nastavite, bit ćete vraćeni na početak samo sa osnovnim elementima: Voda, Vatra, Vjetar i Zemlja.

Zaključak

Sada kada znate kako resetirati i ponovo pokrenuti u Infinite Craftu, možete sa sigurnošću istraživati ​​ogromnu bazu podataka igre. Bilo da odlučite da otkrijete nove recepte ili jednostavno uživate u nasumičnom kombinovanju objekata, Infinite Craft nudi beskrajne mogućnosti. Dakle, samo naprijed, resetirajte ploču ako je potrebno i zabavite se igrajući!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti