Vijesti

February 14, 2024

Kako pronaći nacrt broda Brigantine u lobanji i kostima

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Skull and Bones je igra puna raznih lokacija za istraživanje. Ako ste u potrazi za nacrtom Brigantinskog broda, važno je znati gdje pronaći Ruined Lighthouse.

Kako pronaći nacrt broda Brigantine u lobanji i kostima

Otključavanje brodova

U Lobanji i kostima nisu svi brodovi odmah dostupni. Neki brodovi, uključujući Brigantine, mogu se otključati samo kupnjom potrebnih nagrada za nacrt.

Lociranje uništenog svjetionika

Tragovi u igri upućuju vas na Ruined Lighthouse kao lokaciju za dobijanje nacrta Brigantinskog broda. Međutim, nisu dati nikakvi konkretni smjerovi. Srećom, mi smo tu da vam pomognemo da ga pronađete.

Ruined Lighthouse

Ruined Lighthouse je ispostava koja se nalazi u Istočnoj Indiji, između Nilamskog mora i moreuza Cendono. Nalazi se direktno južno od Telok Penjaraha, glavnog gusarskog središta u regionu.

Nastavite sa oprezom

Važno je napomenuti da je područje oko Ruined Lighthousea ispunjeno prijetnjama i neprijateljima visokog nivoa. Ako ste u ranoj fazi igre, preporučljivo je izbjegavati ovu regiju. Brodovi u tom području mogu postati sumnjičavi prema vama ako plovite preblizu i mogu napasti bez upozorenja.

Dobivanje nacrta Brigantinskog broda

Kod Ruined Lighthousea naići ćete na korumpiranog DMC oficira. Ako ste dostigli traženi nivo činka Glavobojca, možete kupiti nacrt Brigantinskog broda od ovog NPC-a. Osim toga, korumpirani DMC službenik također prodaje nacrte oružja za Shalei I, Demi-canon IV i The Termites I.

Ograničene ponude

Osim korumpiranog DMC oficira, Ruined Lighthouse nema mnogo više za ponuditi. Međutim, služi kao tačka za brzo putovanje nakon što tamo prvi put pristanete.

Zaključak

Ukratko, ako tražite nacrt broda Brigantine u Lobanji i kostima, idite do Ruined Lighthousea u Istočnoj Indiji. Budite oprezni s opasnostima u tom području i pobrinite se da imate potreban čin Cutthroat Infamy da biste kupili nacrt od korumpiranog DMC službenika. Sretno jedrenje!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti