Vijesti

February 13, 2024

Kako iskrcati svoj brod u lobanji i kostima: osnovni savjeti i ograničenja

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Skull and Bones je igra koja nudi igračima priliku da iskuse gusarski život. Od prikupljanja komada od osam do nabavke raznih brodova, ima mnogo toga za istražiti. Međutim, da biste u potpunosti uživali u igri i otkrili sve što Kaa Mangrove i Telok Penjarah mogu ponuditi, važno je znati kako se iskrcati sa svog broda.

Kako iskrcati svoj brod u lobanji i kostima: osnovni savjeti i ograničenja

Proces

Da biste se iskrcali i sišli sa svog broda u Lobanji i kostima, morate se približiti predstraži, gusarskoj jazbini ili brodolomu. Kada se nađete u blizini jedne od ovih lokacija, pričekajte da se na vašem ekranu pojavi upit za iskrcavanje. Zatim pritisnite odgovarajuće dugme za akciju da pokrenete prelaz.

Evo koraka koje treba slijediti:

  1. Plovite uokolo u svom čamcu dok ne budete blizu isturene stanice, gusarske jazbine ili brodoloma.
  2. Potražite iskačuću poruku "Disebark" pri dnu ekrana.
  3. Držite pritisnuto dugme Circle na PlayStationu, dugme B na Xboxu ili dugme S na računaru.
  4. Nakon nekoliko sekundi, igra će postati crna i vaš lik će se pojaviti na kopnu.

Ograničenja

Za razliku od drugih piratskih igara kao što su Assassin's Creed IV: Black Flag i Sea of ​​Thieves, Skull and Bones ograničava kada možete iskrcati svoj brod. Ne možete jednostavno skočiti kad god želite. Osim toga, postoje određene radnje koje se mogu izvesti bez napuštanja vašeg broda, kao što je prikupljanje resursa.

Savjeti

  • Provjerite jeste li dovoljno blizu obale da se iskrcate. Ako ste predaleko, vidjet ćete zasivljenu poruku koja vas upućuje da plovite bliže.
  • Budite oprezni u slučaju grešaka pri iskrcaju zbog kojih možete ostati nasukani pješice bez mogućnosti da se vratite na svoj brod.
  • Zapamtite da u Lobanji i kostima nema borbe u bližoj borbi, tako da nema potrebe za mačem.

Zaključak

Znati kako iskrcati svoj brod u Skull and Bones je neophodno za potpuno uživanje u igri. Prateći gore navedene korake i imajući na umu ograničenja i savjete, moći ćete istražiti sve što gusarski život može ponuditi.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti