Vijesti

November 9, 2023

Jonesyjev povratak: Budućnost Fortnite OG

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fortnite Jonesy je najpoznatiji lik u igri, prepoznat od strane igrača širom svijeta. Kao centralni lik Fortnitea, mnogi igrači su znatiželjni hoće li se Jonesy vratiti u Fortnite OG.

Jonesyjev povratak: Budućnost Fortnite OG

Jonesyjevo putovanje

Jonesy se prvi put pojavio u prvom poglavlju igre kao standardni lik. U početku je bio samo jedan od mnogih likova koje su igrači mogli birati ako nemaju kožu. Međutim, s vremenom je Jonesy stekao popularnost i postao sastavni dio predaje o Fortniteu. Dobio je dodatne skinove i varijacije, osvojivši srca obožavatelja.

Budućnost Jonesyja

U drugom poglavlju, Jonesy je preuzeo glavnu ulogu kao agent Jones. Pojavio se u više verzija i čak je zauzeo jednu POI. Međutim, u Poglavlju 3, on nije igrao značajnu ulogu u istoriji igre, ostavljajući fanove da se pitaju da li će se vratiti za preporodnu OG sezonu.

Jonesyjevo prisustvo

Iako se Jonesy možda neće pojaviti na mapi kao NPC, vrlo je vjerovatno da će nova verzija Jonesyja biti predstavljena u trgovini u igri tokom sezone. Ove varijacije lika su uvijek popularne među igračima, a povratak na Poglavlje 1 izgleda vjerojatan.

Događaj oživljavanja

Očekuje se da će sezona OG Fortnitea u Chapter 4 završiti uzbudljivim događajem u igri. Moguće je da će agent Jonesy ili neka druga varijanta lika igrati ključnu ulogu u ovom događaju, vraćajući igrače u Crnu rupu i otvarajući novo poglavlje Fortnitea.

U zaključku, dok je Jonesyjev povratak u Fortnite OG neizvjestan, njegov utjecaj na historiju i popularnost igre ne može se poreći. Obožavatelji željno iščekuju sve vijesti ili ažuriranja u vezi s njegovim potencijalnim povratkom.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti