Vijesti

February 13, 2024

Izrada Sambuk broda: dominirajte morima uz razornu vatrenu moć

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Brod Sambuk, također poznat kao Pyromaniac, krajnji je krajnji cilj za svakog kapetana broda u Lobanji i kostima koji želi zapaliti more.

Izrada Sambuk broda: dominirajte morima uz razornu vatrenu moć

Dobijanje Sambuk nacrta

Da biste stekli nacrt Sambuka, prvo morate dostići čin Razbojnika, drugi najviši rang u igri. Kada postignete ovaj rang, možete kupiti nacrt na Helm's Black Marketu za 5,000 komada od osam. Yanita Nara, konobarica u Le Mont Muet u Sainte-Anne, prodat će vam nacrte ako imate potrebne Infamy i novčiće.

Izrada Sambuka

Nakon što dobijete nacrte, trebat će vam sljedeći materijali za izradu Sambuka:

  • 15 Greenheart Plank
  • 15 Magnetit Ingot
  • 12 Roselle Tkanina
  • 4 Drveni katran
  • 4 Zupčanik
  • 2 Torziona opruga
  • Jeguljina špaga
  • 12.000 srebra

Wood Tar, Cogwheel i Torsion Springs mogu se opljačkati i opljačkati sa brodova i naselja Le Compagnie. Nakon što prikupite sav potreban materijal, posjetite brodograditelja da sagradi svoj Sambuk.

Je li Sambuk vrijedan toga?

Ako uživate u borbi iz blizine i nanošenju ogromne štete, onda je Sambuk definitivno vrijedan toga. Njegov perk Scorched vam omogućava da nanesete 5000 štete od gorenja kada primijenite efekat plamena na neprijateljski brod, a svi brodovi koji su u plamenu uzimaju 30 posto povećanu štetu. Osim toga, Sambuk ima više pušaka, pet utora za namještaj i može biti opremljen oružjem u svim glavnim slotovima. Međutim, ima slabiju snagu trupa u odnosu na druge DPS brodove.

Zaključno, brod Sambuk je strašan brod koji nagrađuje vješte kapetane svojom razornom vatrenom moći. Uzimajući nacrt i prikupljajući potrebne materijale, možete izraditi ovaj brod i dominirati morima u Lobanji i kostima.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti