Vijesti

February 14, 2024

Izazov ubijanja smrtonosnog pričvršćivanja ispod cijevi MW3: savjeti i problemi

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Novi izazov u drugoj sezoni Modern Warfare 3 zahtijeva od igrača da budu kreativni u Gunsmithu. Izazov, koji je dio druge sedmice druge sezone, traži 20 ubistava operatera pomoću "smrtonosnog dodatka ispod cijevi". Međutim, čini se da postoji problem sa izazovom koji se trenutno ne prati pravilno.

Izazov ubijanja smrtonosnog pričvršćivanja ispod cijevi MW3: savjeti i problemi

Šta je smrtonosni dodatak ispod cijevi u MW3?

U MW3, smrtonosni dodatak ispod cijevi odnosi se na bilo koji dodatak oružja u Gunsmith-u koji je opremljen u prorezu Underbarrel i koji može ubiti. Ovo uključuje dodatke kao što su sačmarice sa podcijevom, bacači plamena ispod cijevi, pa čak i motorna pila sa podnožjem JAK Limb Ripper. Važno je napomenuti da se drugi dodaci ispod cijevi kao što su ručke neće računati u izazov.

MW3 Underbarrel smrtonosni dodatak ubija izazov, a ne praćenje

Trenutno postoji problem sa praćenjem sedmičnog izazova u MW3 multiplayeru. Mnogi igrači su izvijestili na društvenim mrežama da izazov za otključavanje JAK Limb Rippera ne računaju ubojstva upotrijebljena smrtonosnim nastavkom ispod cijevi. Sledgehammer Games još nije priznao problem, ali izgleda da utiče na više igrača.

Kako ubiti smrtonosne privrženosti ispod cijevi u MW3

Jednom kada se problem riješi, postoji nekoliko dodataka koji bi se trebali računati u smrtonosne smrtonosne ubice priključka ispod cijevi u MW3. To uključuje Corvus Masterkey, KL40-M2, Burrow 500 Drill Charge i JAK Purifier bacač plamena. Ovi dodaci se mogu naći na većini jurišnih pušaka. Važno je napomenuti da se ova ubistva moraju izvršiti preporučenim oružjem u Gunsmith-u iu multiplayeru protiv drugih igrača (operatora), a ne botova.

Ako izazov zahtijeva ubijanje sa samim nastavkom, preporučuje se korištenje donje cijevi bacača plamena Corvus Masterkey ili JAK Purifier u Hardcore modovima za lakše ubijanje.

Zaključak

Iako izazov ubijanja smrtonosnog dodatka ispod cijevi u MW3 trenutno može imati problema s praćenjem, nakon što se problem riješi, igrači mogu koristiti različite dodatke da dovrše izazov. Pratite nas za više informacija kada programeri priznaju problem.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti