Vijesti

February 14, 2024

Istražite prostrani svijet Embervalea u Enshrouded: A Survival RPG

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Enshrouded je RPG za preživljavanje koji igračima nudi priliku da istraže ogroman otvoreni svijet Embervalea. Sa svojim širokim spektrom aktivnosti poput izrade, borbe, izgradnje i pljačke, Enshrouded pruža igračima ogromnu slobodu da oblikuju vlastito iskustvo igranja.

Istražite prostrani svijet Embervalea u Enshrouded: A Survival RPG

Platforme

Ako ste zainteresovani da igrate Enshrouded, važno je da znate na kojim platformama je dostupan. Trenutno je Enshrouded u ranom pristupu za PC, s planovima za lansiranje na PlayStation i Xbox u budućnosti. Iako su tačni datumi izlaska za ove platforme nepoznati, očekuje se da će se poklopiti s odlaskom igre iz ranog pristupa, za koji se predviđa da će biti od kraja 2024. do početka 2025. godine.

Igrači na konzolama će morati da pokažu strpljenje, jer je Enshrouded potvrđen samo za PlayStation 5 i Xbox Series X|S. Iako postoji mogućnost dodatnih izdanja konzole, to je malo vjerovatno. Stoga, ako želite iskusiti čuda Embervalea, najbolje je da igrate na PC-u, PS5 ili Xbox Series X|S.

Rani pristup i buduća ažuriranja

Kraj Enshrouded-ovog perioda ranog pristupa nema zvanični datum, ali se procjenjuje da će biti oko decembra 2024. ili januara 2025. Razvojni tim ima za cilj vremenski okvir od otprilike godinu dana, ali to nije zagarantovano. U međuvremenu, Enshrouded tim aktivno radi na mapi puta, pružajući redovna ažuriranja i slušajući povratne informacije igrača kako bi poboljšao karakteristike igre i implementirao potrebne promjene.

Zaključak

Ako uživate u uzbuđenju izrade zgrada i baza, potrazi za moćnim plijenom, borbi protiv strašnih neprijatelja i stvaranju vrhunske klase, Enshrouded je igra za vas. Međutim, ako željno iščekujete izlazak konzole, morat ćete biti strpljivi jer programeri još nisu objavili određeni datum. Pratite buduća ažuriranja i više informacija o izdanju Enshrouded za konzolu.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti