Vijesti

November 8, 2023

Hoće li se Jonsey vratiti u Fortnite OG? Mogućnosti i spekulacije

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fortnite Jonsey je najpoznatiji lik u igrici, poznat po svojim različitim skinovima i središnjoj ulozi u Fortniteu. Mnogi igrači se pitaju hoće li se Jonsey vratiti u Fortnite OG.

Hoće li se Jonsey vratiti u Fortnite OG? Mogućnosti i spekulacije

Džonsijeva istorija

Jonsey se prvi put pojavio u Poglavlju 1 Fortnitea kao zadani lik. Vremenom je stekao popularnost i postao ključni deo Fortnite učenja. U drugom poglavlju preuzeo je ulogu agenta Jonseya i imao više verzija sebe u jednoj POI.

Jonseyjevo odsustvo u 3. poglavlju

U Poglavlju 3, Jonsey nije bio glavni igrač u predanju igre, ostavljajući fanove da dovode u pitanje njegov povratak za preporodnu OG sezonu.

Jonseyjevo prisustvo na mapi

Malo je vjerovatno da će se Jonsey pojaviti na mapi kao jedan od Fortnite NPC-ova. Poglavlje 1 nije koristilo NPC na isti način kao moderna igra.

Jonsey u prodavnici

Postoji velika mogućnost da će nova verzija Jonseya biti puštena u radnju tokom sezone. Ove varijacije lika su uvijek popularne, a izgled iz prvog poglavlja čini se vjerovatnim.

Jonsey u događaju u igri

Očekuje se da će sezona OG Fortnitea u 4. poglavlju završiti događajem u igri. Moguće je da ćemo vidjeti agenta Jonseya ili neku drugu varijantu kako se pojavljuje tokom ovog događaja. Detalji tek treba da budu otkriveni.

Zaključak

Iako je Jonseyjev povratak u Fortnite OG neizvjestan, postoje naznake da bi se mogao vratiti u nekom obliku. Bilo da se radi o novom skinu u prodavnici ili ulozi u događaju u igri, fanovi će morati pričekati i vidjeti što budućnost donosi za Jonseyja.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti