Vijesti

February 14, 2024

Gnomeregan Raid: Novi izazovi i vrijedan plijen očekuju vas u WoW sezoni otkrića

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Druga faza Season of Discovery donosi uzbudljivo novo iskustvo napada za igrače u World of Warcraft (WoW). Bivši glavni grad Gnomea Gnomeregan pretvoren je u napad za 10 igrača, nudeći nove izazove i vrijedan plijen.

Gnomeregan Raid: Novi izazovi i vrijedan plijen očekuju vas u WoW sezoni otkrića

Gnomeregan: Od tamnice do raida

Gnomeregan je poznata lokacija za one koji su igrali WoW Classic. Ranije je to bila tamnica za pet igrača od 29 do 38 nivoa. Međutim, u drugoj fazi WoW Season of Discovery, Gnomeregan je preuređen u raid dizajniran za igrače 40. nivoa.

Resetiraj raspored

Ako se pitate kada se Gnomeregan raid resetira, evo šta trebate znati. U prve dvije sedmice nakon lansiranja, Gnomeregan će se resetirati jednom sedmično. Prvo resetovanje je obavljeno 13. februara, a drugo resetovanje je zakazano za 20. februar. Nakon drugog zaključavanja, Gnomeregan će se resetovati svaka tri dana, počevši od 23. februara.

Provjera spremanja instance

Da provjerite u kojim slučajevima je vaš lik sačuvan, slijedite ove korake:

  1. Korak 1
  2. Korak 2
  3. Korak 3

Zaključak

Gnomeregan raid u WoW Classic Season of Discovery nudi uzbudljivo novo iskustvo napada za igrače. Sa svojim obnovljenim dizajnom i izazovnim susretima, pruža priliku igračima 40. nivoa da testiraju svoje vještine i zarade vrijedan plijen. Obavezno zabilježite raspored resetiranja kako biste efikasno planirali svoje aktivnosti napada. Ne zaboravite provjeriti u kojim je instancama vaš lik sačuvan za glatko iskustvo igranja. Pripremite se da istražite bivšu prijestolnicu Gnomea i osvojite Troggove koji su preuzeli Gnomeregan!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti