Vijesti

November 23, 2023

Fortnite Eminem Crossover: Big Bang događaj i performanse u igri

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fortnite se sprema za svoj sljedeći događaj uživo, i to će biti crossover s nikom drugim do Eminemom. Nedavne beleške o zakrpi dale su nam neke nagoveštaje o tome šta da očekujemo, i izgleda da nas čeka poslastica.

Fortnite Eminem Crossover: Big Bang događaj i performanse u igri

Događaj Velikog praska

Nakon dugog čekanja, koncerti se vraćaju u Fortnite događajem Big Bang. Ovaj put, sve je u vezi Eminema. Ne samo da će nastupati u igri, već će biti i Eminem skin i potencijalno više sadržaja.

Novi Eminem Skin

Zahvaljujući nekim posvećenim rudarima podataka na Twitteru, sada znamo da je otkriven novi Eminem skin. Epic je čak potvrdio svoje postojanje. Ovaj skin će biti dostupan u prodavnici sa više stilova, omogućavajući igračima da se oblače kao Slim Shady. Ali ovo nije samo redovan dodatak u prodavnici artikala; to je dio Fortnite Big Banga, koji označava kraj tekuće sezone.

Performanse u igri

Kao dio događaja na kraju sezone, Eminem će održati nastup u igri. Fanove očekuje kratak rep koncert koji će sigurno ostaviti trajni utisak. Međutim, ako ste se nadali nekom razvoju radnje, ne brinite. Procureli su uvjeravali igrače da je koncert samo jedan aspekt događaja. Biće i nešto predanja koje će postaviti pozornicu za sledeću sezonu.

Praćenje preuzimanja radija

Ovaj crossover događaj je nastavak Eminemovog prethodnog angažmana u Fortniteu. U Poglavlju 2 preuzeo je radio, ali sada ga podiže na viši nivo time što je dio same igre.

Pripremite se za Fortnite Eminem crossover događaj, gdje se igranje i muzika sudaraju na epski način!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti