Vijesti

February 15, 2024

Diablo 4 Season of Blood: X'Falov korozivni pečat - povećavajte svoju štetu tokom vremena

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Diablo 4 Season of Blood uveo je uzbudljiv novi sadržaj, uključujući šefove za kraj igre, mehaniku i jedinstvene predmete. Jedan od istaknutih predmeta je X'Falov korodirani pečat, jedinstveni prsten predaka koji nudi prednosti gotovo svakoj klasi.

Diablo 4 Season of Blood: X'Falov korozivni pečat - povećavajte svoju štetu tokom vremena

X'Falova statistika korodiranog pečata

  • Klasa: Sve klase
  • Vrsta predmeta: Jedinstveni prsten
  • Potreban svjetski nivo: Svjetski nivo četiri
  • Efekat: Lucky Hit
    • Vaši efekti oštećenja tokom vremena imaju do 50% šanse da eruptiraju, nanoseći 5,0-6,0 štete iste vrste obližnjim neprijateljima.

X'Falov korozivni pečat pruža bonus za sretan pogodak, dajući 50% šanse za izbijanje čarolija i efekata tokom vremena. Kada dođe do erupcije, neprijateljima u blizini nanosi se ista vrsta štete. Ovo čini Signet posebno vrijednim za igrače koji nanose štetu tokom vremena, kao što su Bleed Barbari ili Fire Sorcerers, jer povećava njihovu pasivnu štetu.

Nabavljanje X'Falove korozije pečata

X'Falov korodirani pečat je jedinstveni predmet koji se može dobiti nasumično iz aktivnosti višeg nivoa u Diablu 4. Ima postotak pada od dva procenta, tako da bi igrači trebali biti spremni na potencijalno dugotrajno mučenje.

Kako bi povećali šanse za dobijanje pečata, igrači mogu učestvovati u svjetskim događajima kao što su Helltides, Legion Gathers i World Bosses. Ovi događaji nude veću gustoću neprijatelja, mini-bosova i škrinje, povećavajući vjerovatnoću pronalaženja pečata. Međutim, važno je napomenuti da nije zagarantovano da će Signet ispasti sa ovih događaja.

Da bi imali pravo na ispuštanje pečata, igrači moraju igrati na trećem ili četvrtom svjetskom nivou. Preporučuje se da dostignete World Tier Four da biste imali pristup drugim stavkama iz završnice igre, kao što su mucus-Slick Eggs ili Shards of Agony, koji su korisni za suočavanje sa težim šefovima Diablo 4 sezone 2.

Iako ne postoji zagarantovana metoda za dobijanje pečata, fokusiranje na svetske događaje ili tamnice Noćne more je najefikasnije korišćenje vremena. Ove aktivnosti nude najbolje šanse za stjecanje ovog moćnog jedinstvenog prstena.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti