Vijesti

February 14, 2024

Budite informirani: Status servera posljednje epohe i ažuriranja

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Last Epoch, popularna onlajn igra, trebalo bi da napusti rani pristup i da će biti potpuno lansirana 21. februara. Kako se igra priprema za svoje potpuno izdanje, biće planirano održavanje i potencijalni prekid rada servera. Ako želite da budete u toku sa statusom servera i prijavite sve probleme, evo šta trebate znati.

Budite informirani: Status servera posljednje epohe i ažuriranja

Planirani prekid rada servera

Uoči potpunog lansiranja 21. februara, Last Epoch će doživjeti planirani prekid rada servera 14. februara od 8 do 10 sati ujutro po CT. Za to vrijeme igra neće biti dostupna. Međutim, kada se planirani period završi, verzija igre za rani pristup će se vratiti.

Ažuriranja statusa servera

Da biste provjerili status servera Last Epoch, najbolji način je korištenje platformi društvenih medija. Možete pratiti zvanični X nalog (bivši Twitter) ili se pridružiti zvaničnom Discord kanalu da biste primali najnovija ažuriranja. Programeri će objaviti sva planirana vremena održavanja putem ovih platformi. Ako postoje bilo kakvi problemi koji uzrokuju kvar servera, ove platforme će biti prvo mjesto na kojem se raspravlja o problemima. To znači da možete brzo saznati status servera.

Izvještavanje o problemima sa serverom

Ako naiđete na bilo kakve probleme sa serverom Last Epoch, gore navedene platforme društvenih medija su također najbolji način da prijavite probleme i potražite podršku. Ako imate problema, ali zajednica nije prijavila probleme, vjerovatno je da je problem na vašoj strani. Obavezno provjerite svoju vezu i postavke prije nego što prijavite.

Budite informisani o statusu servera Last Epoch i uživajte u glatkom iskustvu igranja!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti