Vijesti

February 13, 2024

Avantura za lov na blago: Potraga za izvještajem o izgradnji mosta u Enshrouded

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U igri Enshrouded, istraživanje igra značajnu ulogu na vašem putovanju. Jedan od uzbudljivih zadataka koji uključuje lov na blago je zadatak Izvještaja o izgradnji mosta.

Avantura za lov na blago: Potraga za izvještajem o izgradnji mosta u Enshrouded

Započinjanje Potrage

Stolar, važan lik u igri, daje vam vrijedan savjet. On otkriva da je sakrio kovčeg s blagom unutar mosta i daje vam sve potrebne upute da ga vratite. Iako se ova uputstva u početku mogu činiti jasnima, mogu vas dovesti u zabludu kada stignete do mosta.

Koraci za dovršetak misije

Dovršavanje sporedne zadatke Izveštaja o izgradnji mosta u Enshrouded-u je i nagrađujuće i relativno brzo. Slijedite ove korake da uspješno završite zadatak:

  1. Krenite do mosta Braelyn prateći kursor lokacije misije na mapi.
  2. Kada stupite na most, dobit ćete obavijest da se škrinja s blagom nalazi ispod. Škrinja je skrivena u temeljima mosta.
  3. Skočite direktno prema upitu za lokaciju i klizite na tlo blizu stupa. Imajte na umu da se upit može činiti višim od vaše trenutne lokacije, ali možete zanemariti ovo odstupanje.
  4. Zaobiđite stub najbliži upitu, koji je najbliži stub Kuli.
  5. S druge strane stuba, naći ćete ruševine. Upotrijebite pijuk da kopate po ruševinama i otkrijte skriveni sanduk.

Nagrade

Uspješnim lociranjem i otvaranjem škrinje s blagom možete tražiti razne nagrade. Ove nagrade mogu uključivati ​​rijetko, epsko ili legendarno oružje, kao i bodove iskustva za dovršavanje sporedne misije.

Ne propustite sporedni zadatak Izvještaja o izgradnji mosta u Enshroudedu. To je vrijedna avantura koja nudi vrijedne nagrade i priliku da testirate svoje vještine lova na blago!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti