Vijesti

February 14, 2024

8 alternativnih igara koje možete isprobati umjesto Palworld

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Palworld groznica je progutala gejmersku zajednicu 2024. godine, ali kao i svi trendovi, na kraju je nestala. Ako počinjete da gubite interesovanje za Palworld i tražite nešto novo da isprobate, evo nekoliko alternativnih igara koje biste trebali razmotriti:

8 alternativnih igara koje možete isprobati umjesto Palworld

Pokémon

Pokémon je franšiza koja je započela žanr hvatanja stvorenja. Nudi iskustvo borbe i podizanja nivoa vaših pratilaca, baš kao Palworld. Sa svojom bogatom istorijom i profitabilnošću, Pokémon je nezaobilazna igra za svakog ljubitelja žanra. Možete isprobati Pokémon Scarlet & Violet ili Pokémon Legends Arceus, koji ima sličan osjećaj kao Palworld.

Temtem

Temtem je MMO igra koja je stekla popularnost zbog svog zabavnog i vjernog pristupa žanru hvatanja stvorenja. Nudi međusobno povezan svijet i dostupan je na više platformi. Ako tražite igru ​​koja uključuje hvatanje stvorenja, Temtem je odličan izbor.

Ni No Kuni

Ni No Kuni, koji je razvio Level-5, kombinuje tipične JRPG elemente igre sa najboljim aspektima Palworld-a. Sadrži veliki otvoreni svijet, mnoštvo čudovišta za borbu i magične elemente. Franšiza nudi više igara koje možete istražiti.

Enshrouded

Enshrouded je igra fokusirana na preživljavanje koja zahtijeva vašu posvećenost i sposobnost upravljanja svim aspektima života vašeg lika. Izdan je otprilike u isto vrijeme kad i Palworld i nudi izazovan svijet u kojem morate pronaći opremu, izraditi predmete i ostati živ. Ako uživate u igri koja testira vaše vještine preživljavanja, Enshrouded vrijedi pokušati.

Ark: Survival Evolved

Ark: Survival Evolved je igra koja se fokusira na izradu i prikupljanje resursa. Uroni vas u svijet pun dinosaurusa, gdje morate postati efikasni i produktivni da biste preživjeli. Ukroćenje dinosaurusa je ključna karakteristika igre, koja dodaje uzbudljiv element igri.

Legenda o Zeldi: Suze kraljevstva

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je nagrađivana igra koja nudi prostran svijet pun zadataka i detalja. Dobila je pohvale kritike i smatra se jednom od najboljih Zelda igara. Ako tražite igru ​​sa bogatim i impresivnim svijetom, Tears of the Kingdom je odličan izbor.

Monster Hunter

Monster Hunter je franšiza koja nudi epske bitke protiv čudovišta visokog HP-a. Fokusira se na poboljšanje vaše opreme i izradu predmeta koji će vam pomoći u lovu. Sa svojim RPG elementima i izazovnom igrom, Monster Hunter je igra koja će vas držati angažiranim satima.

Minecraft

Minecraft je široko popularna igra poznata po svom igranju u sandboxu i kreativnim mogućnostima. Prodan je u milionima primjeraka i ima veliku bazu igrača. Palworld uključuje mnoge principe iz Minecrafta, što ga čini odličnom alternativom za ljubitelje žanra.

Ove igre nude razna iskustva koja mogu izgrebati taj svrab za borbu protiv stvorenja, istraživanje prostranih svjetova i podizanje nivoa vaših pratilaca. Bilo da ste ljubitelj hvatanja stvorenja ili avantura otvorenog svijeta, ove alternative Palworldu svakako vrijedi isprobati.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti