Roku Pregled klađenja na eSport 2024 - FAQ

RokuResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus $1,000 + 150 besplatnih okretaja
Live chat je otvoren 24/7
Mnogo različitih promocija
Mobilna aplikacija
Od povjerenja
Verifikovan
Siguran
Live chat je otvoren 24/7
Mnogo različitih promocija
Mobilna aplikacija
Roku is not available in your country. Please try:
FAQ

FAQ

Igra se zamrzava ili se ne pokreće. Sta da radim?

Pokušajte osvježiti stranicu. Ne brinite o gubitku podataka. Igra će se nastaviti od trenutka kada je prekinuta. Ako ne radi i pretraživač se ponovo zamrzne, pokušajte ga ponovo pokrenuti. Ako to ne uspije, pokušajte da obrišete keš pretraživača. Ako nijedno od gore navedenih rješenja ne uspije, obratite se osoblju za podršku.

Koliko brzo se sredstva povlače?

Vrijeme obrade zahtjeva za povlačenje iznosi od 0 do 48 sati. Vikend povlačenje sredstava nije dozvoljeno. Brzina plaćanja se određuje prema načinu isplate koji ste odabrali. U većini slučajeva sredstva se šalju brzo; na primjer, plaćanja na kreditne kartice banka obrađuje u roku od 1-3 bankarska dana.

Šta je bonus klađenje?

Klađenje se dešava tokom celog procesa kockanja u igrama koje su dozvoljene pod uslovima bonusa. U klađenju, vaše opklade se akumuliraju sve dok ukupna vrijednost tog iznosa ne dostigne ciljanu vrijednost. Obično je to bonus suma pomnožena iznosom opklade. Na primjer, ako je bonus 100 €, a ulog je 50 €, moraćete da položite opklade u ukupnom iznosu: 100 € 50 = 5,000 € da biste završili klađenje.

Šta da radim ako ne mogu da uložim bonus?

Molimo pročitajte uslove i odredbe bonusa. Možda pokušavate da se kladite kršenjem uslova. Na primjer, kladite se na opkladu veću od dozvoljene ili igrate igru koja ne dozvoljava bonus okladu. Ako nema grešaka sa strane kladioničara, mora odmah kontaktirati korisničku podršku.

Mogu li pristupiti Roku-u iz bilo kojeg web pretraživača?

Budući da stranica koristi najnoviji oblik HTML5, svi standardni pretraživači, kao što su Firefox, Chrome i Safari, trebali bi biti kompatibilni s njim. U slučaju da postoje problemi s prikazivanjem službene web stranice, potražite bilo kakve nadogradnje za vaš pretraživač.