Najpopularnije NBA 2K stranice za klađenje 2024

Ovaj vodič za klađenje na NBA 2K eSports opisuje sve što kladionici trebaju znati o NBA 2K klađenju. Saznajte više o ovoj igri, zašto je popularna, kako se kladiti na nju, kladionicama sa NBA 2K tržišta, kvotama i savjetima kako se kladiti. NBA 2K je serija video igara sa sportskim simulacijama koja je debitovala 1999. Prvobitno objavljena od strane Sega Sports, najnovije nastavke košarkaške igre objavljuje 2K Sports.

Kada je u pitanju razvoj igara, najnoviji dijelovi su iz Visual Concepts. Svi dijelovi NBA 2K oponašaju Nacionalnu košarkašku asocijaciju (NBA), najprestižniju košarkašku ligu na svijetu. Igranje NBA 2K simulira standardnu košarkašku igru. Najnovije NBA 2K rate prikazuju sve timove i igrače u tekućoj NBA sezoni, legendarne NBA timove, timove Eurolige i WNBA timove. Zanimljivo je da je moguće kreirati i izmišljene igrače.

Najpopularnije NBA 2K stranice za klađenje 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

NBA 2K21 i NBA 2K22

Iako je NBA 2K21 bio najpopularniji deo na nedavnim esport turnirima, najnoviji deo je NBA 2K22, objavljen 10. septembra 2021. Ovo će biti glavna igra predstavljena na predstojećim NBA 2K esport takmičenjima.

Novi nastavak je hvaljen zbog odlične grafike, realistične igre, komentara i zvučnog zapisa. Sve u svemu, NBA 2K je jedna od najprodavanijih franšiza video igrica i nesumnjivo je najbolja video igra za simulaciju košarke.

NBA 2K uspio je nadmašiti NBA Live od EA Sportsa, još jednu seriju video igrica sa simulacijom košarke koja je zaustavljena 2018.

Iako možda nije tako velik kao FIFA na esport sceni, NBA 2K se polako diže u rangu, privlačeći profesionalne esports timove, sponzorstva, TV emitere i bijesnu bazu obožavatelja. Samo je pitanje vremena kada će sustići FIFA-u, najveću sportsku simulacijsku igru u esportu.

Klađenje na NBA 2K

NBA 2K klađenje je popularno među ljubiteljima video igrica i običnim sportskim kladionicama. Potpuno je legalno kladiti se na ovaj esport sve dok igrači navrše zakonsku dob. Klađenje na NBA 2K se ne razlikuje od klađenja na tradicionalnu košarku.

Da bi se kladili na NBA 2K, igrači prvo moraju pronaći stranica za online esport klađenje sa NBA 2K tržišta klađenja. Sljedeći korak je registracija kod kladionice klikom na opciju 'registriraj se', popunjavanjem njihovih podataka i dovršavanjem registracije potvrdom njihove e-pošte. Za one koji ne žele proći kroz užurbani proces registracije, postoje Trustly esports kladionice, inače poznate kao stranice bez verifikacije, koje ne zahtijevaju registraciju.

Pravi novac NBA 2K klađenje

Dok neke kladionice nude besplatne NBA 2K kladionice, većina je sajtova za klađenje sa pravim novcem. Igrači morate uplatiti pravi novac na njihove račune kako bi ušli u klađenje sa pravim novcem. Sa pravim novcem NBA 2K esports klađenja, igrači imaju šansu da osvoje pravi novac. Ali onda je važno postaviti budžet za klađenje i striktno ga se pridržavati. NBA 2K klađenje može izazvati ovisnost kao i sama igra.

Koliko je popularna ova igra?

NBA 2K je među najpopularnijim sportskim simulacionim igrama. Treći je nakon FIFA-e i Maddena. Popularnost NBA lige, online zajednica igre, realističan način igranja i online igra čine ovu igru popularnom.

Prema statistikama objavljenim na Statisti, NBA 2K serija zauzima 5. mjesto na listi najprodavanijih franšiza i naslova video igara širom svijeta od novembra 2021. Serija je prodata u 118 miliona jedinica.

Zašto je NBA 2K popularan?

Pa, nekoliko razloga objašnjava popularnost NBA 2K.

Košarka i NBA popularnost

NBA 2K je popularan jer je košarka popularna širom svijeta. Prema Svjetskom atlasu, košarka ima blizu milijardu navijača. S obzirom da je NBA najprestižnija liga, definitivno će NBA 2K imati fanove. Nadalje, činjenica da je NBA Live raspušten također daje prednost NBA 2K jer je to jedina dominantna košarkaška franšiza na esport sceni.

Realizam blizak stvarnom

Još jedan razlog za popularnost NBA 2K je realizam koji su programeri ubacili u franšizu. To je jedna od najrealističnijih sportskih simulacija esport igara. Ona oponaša NBA i nekoliko drugih vrhunskih košarkaških liga i sadrži igrače i takmičenja iz stvarnog života. Osim toga, tu su prepoznatljiva lica sportista i realistične interakcije, od driblinga, vještina, do kontakta tijelom.

Online NBA 2K zajednice

Online NBA 2K zajednice takođe doprinose popularnosti igre. Postoji službeni NBA 2K forum na kojem igrači mogu komunicirati. Osim službenog foruma, NBA 2K fanovi mogu komunicirati na drugim forumima kao što su Reddit, Steam Discussions, IGN boards, GameFAQs i ResetEra, da spomenemo samo neke. Zajednice na mreži pokreću buku i popularnost video igara.

NBA 2K igra na mreži

Online igra je sjajna funkcija koja omogućava igračima da se takmiče na daljinu na mreži. NBA 2K ima online igru, tako da se igrači iz različitih regiona mogu povezati i takmičiti. Online igra je ključna za popularnost NBA 2K, ali nažalost, NBA 2K serveri će biti zatvoreni 31. decembra 2021.

NBA 2K mobilni

NBA 2K je također dostupan na mobilnom uređaju što omogućava ljubiteljima ove sportske simulatorske igre da je igraju dok su u pokretu. Uloga NBA 2K Mobile u popularnosti franšize ne može se zanemariti.

NBA 2K esport turniri i takmičenja

Iako možda nije tako aktivan na esport sceni kao što su CS: GO i Dota 2, NBA 2K ima nekoliko turnirima i takmičenjima. Postoje vrhunski turniri koji privlače najveće NBA 2K timove na globalnom nivou, kao i turniri niskog nivoa.

NBA 2K liga

NBA 2K liga je najkonkurentniji turnir. Poznato i kao 2K liga, ovo je takmičenje čiji je domaćin NBA u saradnji sa Take-Two Interactive. To je najkonkurentniji NBA 2K turnir, i naravno, najbolji za kladiti se. Do sada su bile četiri sjajne sezone 2K lige.

Osim 2K lige, postoji nekoliko drugih NBA 2K esport turnira na koje se možete kladiti, uključujući American Express x NBA 2K22 Experience, Twitch Rivals NBA All-Star Showdown, NBA 2K Players Tournament, NBA 2K League The Turn Powered by AT&T, RES NBA 2K21 INVITATION , FIBA Esports Open III, itd.

Iako je u prošlosti bilo vrlo malo događaja za klađenje, NBA 2K esports raste eksponencijalno. Mnogi organizatori esport turnira primjećuju popularnost ove video igre, pa je sve više turnira u planu.

Najbolji NBA 2K esportski timovi

Prije nego što se upuste u NBA 2K klađenje, igrači moraju znati timovi na koje se kladiti. U ovom segmentu saznajte koji su najdominantniji profesionalni timovi u NBA 2K.

Wizards District Gaming

Wizards District Gaming je najbolji NBA 2K esport tim. Tim je debitovao u inauguracionoj 2K ligi 2018. i osvojio dvije titule u 2K ligi 2020. i 2021. U nedavnoj 2K ligi, esport tim iz Washingtona je pobijedio Jazz Gaming sa 3-0 u seriji bo5 igara.

Knicks Gaming

Još jedan NBA 2K tim na koji se možete kladiti je Knicks Gaming, pobjednik 2K lige 2018. Tim je pobijedio Heat Check Gaming u bo3 finalu, postavši prvi pobjednik plej-ofa u istoriji 2K lige.

T-Wolves

Pobjednici 2K lige 2019. T-Wolvesi su također među najboljim NBA 2K timovima. Iako je forma tima nedavno pala, još uvijek se svrstava među najbolje timove na koje se možete kladiti u NBA 2K.

Gore navedeni su najbolji NBA timovi. Ostali vrijedni spomena uključuju Cavs Legion GC, Warriors Gaming Squad, Pistons GT, Blazer5 Gaming, Lakers Gaming, Magic Gaming, Warriors Gaming Squad i 76ers GC.

Najbolje NBA 2K stranice za klađenje

Danas postoji mnogo esport kladionica; neki su pravi dok drugi nisu vredni toga. U ovom odjeljku saznajte konačnu kontrolnu listu za pronalaženje najbolje NBA 2K esport aplikacije ili web stranice.

Licenciranje i regulacija

Esports nije tako reguliran kao tradicionalni fudbal, pa su moguće namještanje utakmica i drugi nezakoniti poslovi. Najbolji način da ostanete na sigurnoj strani je igranje na web stranici za klađenje na esports licenciranu i reguliranu od strane uglednog regulatornog tijela za online kockanje. Licencirane stranice osiguravaju da su sve NBA 2K utakmice besplatne i poštene.

Tržišta i kvote

Najbolji sajt za klađenje na esport ima ogromna tržišta. Postoji mnogo opcija za klađenje za svaku igru i turnir. Sajtovi takođe imaju najviše kvote na tržištu.

Bankarske opcije

Prilikom odabira NBA 2K stranice za klađenje, provjerite opcije bankarstva. Dobra stranica treba da podržava i fiat valutu i kripto valutu. Osim toga, svi popularni načini plaćanja na mreži trebali bi biti dostupni, uključujući e-novčanike, kreditne kartice ili bankovne transfere. Na kraju, provjerite obrt transakcije i limite depozita/povlačenja.

NBA 2K bonusi za klađenje

Ima dosta NBA 2K bonusi za klađenje koji daju igračima priliku da okušaju sreću u NBA 2K klađenju bez trošenja novčića. Oni se nazivaju bonusi bez depozita. Osim toga, tu su i bonusi na depozit i programi lojalnosti. Dobar sajt za klađenje treba da ima neki oblik podsticaja za igrače.

Za i protiv

NBA 2K klađenje, baš kao i dvije strane istog novčića, ima prednosti i nedostatke. U ovom odjeljku saznajte prednosti i nedostatke klađenja na ovu franšizu.

Pros

  • NBA 2K eSports je konkurentan - Danas su NBA 2K turniri veoma konkurentni, tako da kladionici koji se bave tradicionalnim NBA klađenjem imaju još jedan način da se klade.
  • NBA 2K stranice za klađenje - U prošlosti je bilo vrlo malo stranica za klađenje na eSport, ali danas postoji mnogo kladioničara sa NBA 2K kladionicama.
  • Bonusi za klađenje - Postoji mnogo eSport bonusa i promocija prilagođenih za NBA 2K eSports kladioničare.
  • Tržišta klađenja tokom cijele godine - NBA 2K eSports turniri se šire. Dakle, iako možda neće postojati NBA tržišta klađenja tokom cijele godine, postoji mnogo NBA 2K eSportova na koje se možete kladiti tijekom cijele godine.

Cons

  • Nema podataka za analizu - Za razliku od tradicionalnih NBA podataka gdje igrači mogu vidjeti direktnu statistiku NBA timova, nema adekvatnih podataka o NBA 2K eSports timovima.
  • Rizik od ovisnosti - NBA klađenje može izazvati ovisnost. Ako igrači nisu oprezni, mogu pasti u kompulzivno kockanje.

Objašnjene kvote i tržišta NBA 2K klađenja

Šanse predstavljaju vjerovatnoću da se dogodi neki događaj. S druge strane, NBA 2K tržišta se odnose na dostupne opcije klađenja.

NBA 2K kvote

Kvote za NBA 2K su iste kao i kod tradicionalnog NBA klađenja. Što su šanse veće, to su manje šanse da se događaj prođe i obrnuto. Sada, postoje tri formata kvota; Britanske kvote (razlomačne kvote / UK kvote), američke (koeficijente u SAD / kvote za novčanu liniju) i evropske kvote (decimalne kvote). Kladionici bi trebali biti sigurni da je njihov željeni format kvota dostupan.

NBA 2K tržišta klađenja

Najbolje NBA 2K stranice za klađenje imaju široku paletu tržišta klađenja, kako dugoročnog tako i kratkoročnog. Dugoročna tržišta klađenja nude igračima priliku da se klade na pobjednika turnira prije nego što takmičenje počne. Ali popularna tržišta klađenja odnose se na pojedinačne utakmice. Igrači se mogu kladiti na pobjednika meča, ukupne vrijednosti ili hendikep.

Samo da spomenem, kladionici se mogu kladiti na NBA utakmice prije nego što počnu ili kada su u toku. Klađenje na utakmice u toku je poznato kao klađenje uživo ili klađenje u igri.

NBA 2K savjeti za klađenje

U ovom posljednjem dijelu ovog NBA 2K vodiča, saznajte nekoliko savjeta koji igračima daju veće šanse za pobjedu.

Prvo, važno je pratiti trenutnu NBA 2K esport sezonu kako biste razumjeli koji su timovi u formi, a koji van forme. Važno je da ako je tim u formi u stvarnom životu, to ne znači da je u formi iu NBA 2K. Provjerite formu NBA 2K esport tima, a ne NBA tima u stvarnom životu.

Još jedan koristan savjet je praćenje onoga što stručnjaci govore. Baš kao iu tradicionalnom NBA klađenju, na NBA 2K esport sceni postoje stručnjaci s ključnim predviđanjima uvida. NBA 2K predviđanja možda nisu 100%, ali mogu biti daleko.

To je kraj ovog NBA 2K vodiča za esport klađenje. Zaista, klađenje na NBA 2K može biti zabavno i za NBA fanove, ljubitelje NBA 2K franšize i obične kladionike. Ali kladionici bi trebali osigurati da igraju odgovorno jer NBA 2K klađenje može izazvati ovisnost.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
e-sportovi
About

Zhang Wei, poznatiji u esport areni kao "DragonMaster", zauzeo je nišu kao misaoni vođa na raskršću online kazina i esporta. Sa nepogrešivim instinktom za trendove, u kombinaciji sa pažljivom pažnjom na detalje, on je i strateg i vizionar na tom polju.

Send email
More posts by Zhang Wei