Vijesti

February 13, 2024

Uhvatite Enamorus Incarnate Forme u Pokémon Go: Shiny Release uskoro!

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Kada je u pitanju hvatanje Pokémona u Pokémon Gou, nema ništa bolje od lovljenja sjajnog obrasca i dodavanja ga u svoju kolekciju. Ali nema svaki Pokémon u mobilnoj igrici Shiny formu, i možda se pitate možete li ga uhvatiti za Enamorus Incarnate Forme.

Uhvatite Enamorus Incarnate Forme u Pokémon Go: Shiny Release uskoro!

Sjajna verzija Enamorus Incarnate Forme

Enamorus Incarnate Forme će se pojaviti tokom događaja Carnival of Love u Pokémon Go. Međutim, nema dostupnu Shiny formu tokom ovog događaja. Igrači koji pokušaju da ga izazovu tokom ograničenih Elite Raid bitaka neće imati priliku da uhvate Shiny verziju. Niantic, programer Pokémon Go-a, obično zadržava izdavanje Pokémonove sjajne forme godinu ili dvije, ponekad čak i duže. Očekuje se da će Enamorus Incarnate Forme imati Shiny izdanje u narednom događaju.

Izuzetak za Raid Pokémone

Dok većina Pokémona mora čekati da njihov Shiny oblik bude pušten, neki posebni pokemoni za napad, poput Hisuiana Decidueyea, imali su Shiny izdanje istog dana. Nažalost, Enamorus Incarnate Forme nije mogao zaobići ovaj izuzetak. Vjerovatno će Enamorus imati svoju Shiny verziju objavljenu sljedeći put kada se pojavi u racijama, posebno u standardnim susretima s pet zvjezdica.

Hvatanje Enamorus Incarnate Forme

Ako želite svom timu dodati Enamorus, moćni stakleni top vilinskog tipa, događaj Karneval ljubavi je pravo vrijeme da to učinite. Imate ograničeno vrijeme da ga uhvatite u Elite Raids. Međutim, ako više volite čekati dok ne postane široko dostupan, trebao bi se pojaviti u napadima s pet zvjezdica u Pokémon Go. Slično drugim Elite Raid Pokémonima kao što su Regidrago i Regieleki, Enamorus se ne očekuje da će njegova Shiny verzija biti objavljena tokom ove druge runde racija. Vjerovatno će Shiny verzija Enamorusa biti objavljena zajedno sa jedinstvenim događajem u budućnosti.

Zaključak

Ukratko, Enamorus Incarnate Forme nema Shiny verziju dostupnu tokom događaja Carnival of Love u Pokémon Gou. Igrači će morati pričekati budući događaj kako bi uhvatili svoju sjajnu formu. Ako želite da dodate Enamorus u svoj tim, obavezno sudjelujte u Elite Raidovima tokom Carnival of Love događaja ili pričekajte njegovo objavljivanje u napadima s pet zvjezdica.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti