Vijesti

February 17, 2022

Tajanstvena sezona 2: Sve do sada poznato

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Svi koji poznaju sportsko klađenje na mreži bit će svjesni da League of Legends igra veliku ulogu u ovoj zajednici. Igra je osnova za nekoliko turnira visokog profila na koje se može kladiti. Čitaoci mogu pogledati EsportRanker za više informacija o ovoj temi. Međutim, neće svi kockari znati za kritično hvaljenu LoL spinoff streaming seriju Arcane.

Tajanstvena sezona 2: Sve do sada poznato

Prva sezona objavljena je početkom novembra 2021. na platformi Netflix. Ova animacija prati sestre Vi i Jinx dok se nalaze na suprotstavljenim stranama u sukobu između gradova Zaun i Piltover. Unatoč tome što je prva sezona završila prilično nedavno, već se kruži velika priča oko objavljivanja 2. sezone Arcane.

Zašto će se svidjeti kockarima?

Predstava će sigurno oduševiti svakog ko uživa League of Legends esport klađenje jer sadrži brojne prepoznatljive elemente. Istraživanja su važna pri postavljanju ovih vrsta opklada. Ako kockari gledaju Arcane, to bi moglo pomoći da poboljšaju svoju taktiku. Možda čak izaberu neke savjete za esport online klađenje sa foruma fokusiranih na emisiju.

Iako se o zapletu Arcane s2 može samo nagađati, vjerovatno će riješiti problem koji je završio prvu sezonu. Ovo je bila kulminacija tri čina koja su pomogla da se izgradi na osnovu znanja pronađenog u igri League of Legends. Ponekad će stranice za esport klađenje obavijestiti kockare o ovom znanju kako bi mogli bolje razumjeti narativ i napraviti pronicljive opklade.

Datum izdavanja

Nažalost, Riot Games nije rekao fanovima kada će vjerovatno izaći druga sezona. Svako ko se nada da će saznati sudbinu Vi i Jinx-a moraće da sačeka za sada. Jedina potvrda za sada je da će se to dogoditi, ali ne 2022. Treba napomenuti da je za izradu prve sezone trebalo šest godina. Međutim, budući da je Arcane postao fenomenalan uspjeh, produkcija budućih epizoda mogla bi se ubrzati.

Ko stoji iza emisije?

Arcane su kreirali Christian Linke i Alex Yee. Već drugu sezonu Fortiche Productions je postao glavni studio za animaciju. Najavljeni novi producenti su Brandon Beck, Jane Chung, Thomas Vu i Marc Merrill. Linke i Yee su izjavili da naporno rade na isporuci novih epizoda fanovima.

Riot Games je od samog početka planirao da to bude višesezonska Netflix serija. To je bilo prije nego što je postao jedan od najpopularnijih televizijskih komada na Netflixu. Ostaje da se vidi da li je sadržaj za drugu sezonu već završen. U međuvremenu, ljubitelji klađenja na mreži mogu dobiti popravku za League of Legends gledanjem turnira.

Hoće li emisija biti otkazana?

Malo je vjerovatno da će se to dogoditi prije 2 sezone. Istina je da je Netflix povremeno isključio popularne emisije na veliko zgražanje pretplatnika. Međutim, već je izašao trejler za narednu sezonu. Ne daje mnogo informacija o naraciji. Čuju se glasovi Caitlyn, Vi, Jinx i novog lika. Ovo će sigurno izazvati još više buke i potražnje za nastavkom Arcanea.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti