Vijesti

February 13, 2024

Sticanje i korištenje komada osmice: Vodič za uspjeh u lobanji i kostima

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U svijetu lobanje i kostiju, osam komada imaju veliku vrijednost kao željena valuta. Ovi vrijedni novčići omogućavaju igračima da nabave predmete na crnom tržištu koji mogu uvelike poboljšati njihove piratske poduhvate. Dok igrači plove podmuklim vodama igre, sticanje osmice postaje ključno za njihov uspjeh.

Sticanje i korištenje komada osmice: Vodič za uspjeh u lobanji i kostima

Kako nabaviti komade osam

Da bi stekli osam komada u Lobanji i kostima, igrači mogu izvršiti zadatke u Registru naloga koji se nalazi u Kormilu njihovog skrovišta krijumčara. Skrivanje, koje se nalazi u Le Mont Muet u Sainte-Anne, postaje dostupno nakon dostizanja određenog ranga Infamy i napredovanja kroz Spurlockovu priču.

Kada igrači dobiju materijale za kormilo, kao što je šećerna trska, mogu izraditi ove predmete u Helm Wares. Ova roba se zatim može isporučiti prihvatanjem narudžbi u Registru narudžbi. Međutim, igrači bi trebali biti oprezni tokom isporuka, jer će biti ranjivi na napade neprijateljskih AI odmetnutih brodova i neće moći brzo putovati.

Osim ispunjavanja Helm misija, igrači mogu zaraditi komade od osam tako što učestvuju u raznim endgame aktivnostima, kao što su neprijateljska preuzimanja i legendarne pljačke. Međutim, prije nego što se upuste u ove velike borbe, igrači prvo moraju zauzeti fabrike i kontrolirati trgovačke rute. Kako se sezonski raspored Skull and Bones razvija nakon lansiranja, nove funkcije kao što je Helm Wagers će igračima pružiti priliku da rizikuju i zarade osam komada.

Na šta se mogu potrošiti komadi osam?

Kada igrači završe početne zadatke za svoju operaciju Helm-a, mogu posjetiti Yanita Nara u Le Pont Muet kako bi potrošili svoje teško zarađene osam komada. Yanita Nara nudi širok raspon predmeta za kupovinu, uključujući krijumčarene resurse, brodsko oružje, kozmetiku za brodove i igrače, namještaj, oklop, nacrte i još mnogo toga. Drugi dobavljači širom svijeta igara također prihvataju komade od osam kao plaćanje.

Važno je napomenuti da neki predmeti, kao što su nacrti za Sambuk, mogu biti prilično skupi, koštaju 5.000 komada osam. Igrači će morati da uštede svoju valutu kako bi sebi priuštili ove visokovrijedne predmete.

U zaključku, sticanje i efikasno korišćenje komada od osam je od suštinskog značaja za uspeh u Lobanji i kostima. Dovršavanjem zadataka, uključivanjem u endgame aktivnosti i mudro trošeći svoju valutu, igrači mogu postati zastrašujuća sila u konkurentskim morima. Zato isplovite, skupite svojih osam komada i upustite se u uzbudljive gusarske avanture!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti