Vijesti

February 16, 2024

Savladajte epske bitke sa šefovima u igrici Granblue Fantasy: Relink

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U Granblue Fantasy: Relink, jedan od najuzbudljivijih i najznačajnijih aspekata vaše avanture je borba protiv ogromnih šefova. Svaki šef ima svoje jedinstvene napade, mehaniku i nagrade. Dok neki šefovi postaju lakši kako postajete jači, drugi uvijek predstavljaju prijetnju. U ovom članku ćemo dati opsežnu listu svih šefova koje možete naići u igri.

Savladajte epske bitke sa šefovima u igrici Granblue Fantasy: Relink

Lista šefova

Granblue Fantasy: Relink sadrži ukupno 33 jedinstvena šefa u 76 Boss zadataka. Imajte na umu da ova lista isključuje epizode Glavne priče u kojima se prvi put pojavljuju mnogi šefovi. Šefovi su grupisani na osnovu kartice Neprijatelji u svakoj misiji i imena koja su tamo navedena. Ovaj pristup nam omogućava da grupišemo šefove sa sličnom mehanikom zajedno, kao što su Tayu'itar i Tayu'itar MKII. Međutim, Nihila bosovi se tretiraju kao različiti zbog njihove znatno različite mehanike od njihovih redovnih verzija.

Šefovi u Proud Quests

Dok se većina šefova može sresti u sva tri razreda skyfarera, postoji nekoliko šefova koji su ekskluzivni za najteže izazove igre, Proud Quests. Ove misije igračima pružaju jedinstveno i izazovno iskustvo. Evo liste svih šefova u Granblue Fantasy: Relink i zadataka u kojima ih možete naići:

  • Šef 1: Potraga 1
  • Šef 2: Potraga 2
  • Šef 3: Potraga 3
  • Šef 4: Potraga 4
  • Šef 5: Potraga 5

Zaključak

Borba sa šefovima u igrici Granblue Fantasy: Relink je uzbudljivo iskustvo. Uz široku paletu šefova, svaki sa svojom mehanikom i nagradama, igrači su stalno izazivani i nagrađivani za svoj trud. Bilo da se suočavate sa poznatim šefom ili nailazite na novog, uzbuđenje bitke je uvijek prisutno. Zato se pripremite, okupite svoju družinu i krenite u epsku avanturu ispunjenu epskim borbama sa šefovima!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti