Vijesti

February 13, 2024

Pronađite legendarno oružje u Enshrouded: lokacije, izazovi i nagrade

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Enshrouded nudi širok spektar moćnog plijena, a među najboljima su Legendarna oružja. Ovi alati mogu značajno povećati vaše šanse za pobjedu u bitkama. Međutim, do njih nije lako doći, pa je važno znati gdje ih pronaći.

Pronađite legendarno oružje u Enshrouded: lokacije, izazovi i nagrade

Garantovane lokacije pada

U Enshroudedu postoje četiri legendarna oružja koja imaju zagarantovane lokacije pada:

  • Wailing Blade: Nalazi se u pećini Scavenger Stash u regiji Springlands, južno od Drevnog trezora gdje možete otključati Alhemičara.
  • Shroud Weaver: Skriven u zlatnom sanduku na drvenoj platformi jugoistočno od drevnog tornjeva Kindlewastesa.
  • Jezmina apoteoza: Ima priliku da ispadne iz bilo kojeg Vukah Brawlera, šefa koji se može naći u Vukah kampovima. Jednu takvu verziju ovog šefa možete pronaći kada krenete po Pušač za košnice.
  • Pao komandir luk: Spušta se sa šefa Pali gromovnik blizu oznake Drevnog mosta zapadno od područja Pike's Port gdje možete pronaći komplet oklopa Straža sjevera.

Random Drops

Osim ova četiri oružja, sva ostala legendarna oružja mogu se nasumično pronaći u zlatnim škrinjama i zlatno-plavim legendarnim škrinjama širom ogromnog svijeta Embervalea. To znači da ćete morati istraživati ​​i pljačkati u nadi da ćete pronaći oružje koje želite sa Legendarnim statusom.

Dostupnost

Vrijedi napomenuti da svo oružje u Enshroudedu ima potencijal da postane legendarno, tako da svako oružje na koje naiđete može biti dostupno kao legendarna varijanta, ovisno o vašoj sreći. Međutim, to također znači da možete naići na slabije verzije oružja koje želite ako sreća nije na vašoj strani.

Izazovi i poljoprivreda

Pronalaženje legendarnog oružja u Enshroudedu može biti izazovno zbog niske stope pada i nedostatka definitivne metode za lociranje određenog oružja koje tražite. To čini poljoprivredu za ove alate teškim zadatkom. Neka od najboljih oružja, kao što su Helix i Sun Hammer, u potpunosti se oslanjaju na sreću.

Najbolje lokacije za pljačku

Ako želite povećati svoje šanse da pronađete legendarno oružje, evo nekih od najboljih lokacija za istraživanje i pljačku u Enshroudedu:

  • Brittlebush
  • Kindlewastes
  • Sun Temples
  • Ancient Spiers
  • Umber Hollow

Ova područja su poznata po velikom broju sanduka za pljačku, što povećava vjerovatnoću pronalaženja legendarnog oružja. Nabavka legendarnog oružja je ključna za optimizaciju izgradnje vaše klase i maksimiziranje potencijala jedne od najboljih Enshrouded klasa.

Zapamtite, iako potraga za legendarnim oružjem može biti izazovna, nagrade su vrijedne truda.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti