Vijesti

February 15, 2024

Prilagodite svoje ekrane za učitavanje u Modern Warfare 3 za poboljšano iskustvo za više igrača

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Modern Warfare 3 nudi igračima mogućnost da prilagode svoje ekrane za učitavanje dok se učitavaju u ili izvan meča za više igrača. Ova funkcija, iako jednostavna, može se lako previdjeti u postavkama.

Prilagodite svoje ekrane za učitavanje u Modern Warfare 3 za poboljšano iskustvo za više igrača

Opcije prilagođavanja

Iako su dani kreiranja prilagođenih amblema u Call of Dutyu možda iza nas, još uvijek postoji mnogo opcija prilagođavanja dostupnih u Modern Warfare 3 i Warzone. Igrači mogu birati između mnoštva jedinstvenog oružja i maski za vozila, koje se mogu zaraditi kroz izazove, događaje ili kupiti u trgovini. Osim toga, igrači mogu opremiti posebne kartice za pozive, ambleme ili čak kreirati jedinstvenu oznaku klana kako bi prikazali svoju grupu prijatelja.

Promjena ekrana za učitavanje

Da promijenite ekran za učitavanje u multiplayeru, slijedite ove jednostavne korake:

  1. Učitajte u štab CoD-a.
  2. Odaberite opciju za više igrača.
  3. Pomaknite se do kartice Prilagodi.
  4. Odaberite opciju Loading Screen.
  5. Odaberite između dostupnih ekrana za učitavanje koje ste otključali.

Igrači također imaju opciju da nasumično podijele ekran za učitavanje iz svojih otključanih opcija ili odaberu do 10 favorita, kroz koje će igra prolaziti dok čekaju ili napuštaju meč za više igrača. Da bi označili ekran za učitavanje kao omiljeni, igrači mogu pritisnuti dugme trougla na PlayStationu ili dugme Y na Xbox-u kada gledaju željeni ekran.

Otključavanje ekrana za učitavanje

Za zaključane ekrane za učitavanje, Modern Warfare 3 će preusmjeriti igrače na određeni paket gdje ga mogu dodati u svoju kolekciju. Osim toga, postoje besplatni ekrani za učitavanje koji izgledaju zaključani, ali se mogu dobiti ispunjavanjem dnevnih i sedmičnih izazova.

Ostanite u toku

Da bi bili u toku sa novim ekranima za učitavanje u Modern Warfare 3 i Warzone, igrači bi trebali redovno provjeravati karticu Događaj, koja se često ažurira novim izazovima i nagradama.

Prateći ove korake, igrači mogu lako prilagoditi svoje ekrane za učitavanje u Modern Warfare 3 i poboljšati svoje iskustvo za više igrača.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti