Vijesti

February 15, 2024

Prevazilaženje problema praćenja: jednostavno rješenje za izazov kompleta za konverziju puške Marksman

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Događaj Cryptid Bootcamp u Modern Warfare 3 nudi uzbudljive nagrade za ispunjavanje specifičnih izazova u igri. Međutim, neki članovi zajednice naišli su na poteškoće s izazovom kompleta za konverziju puške Marksman. U ovom članku ćemo istražiti problem i ponuditi jednostavno rješenje.

Prevazilaženje problema praćenja: jednostavno rješenje za izazov kompleta za konverziju puške Marksman

Događaj Cryptid Bootcamp

Događaj Cryptid Bootcamp u drugoj sezoni uvodi različite izazove koje igrači mogu završiti u igri za više igrača ili Modern Warfare Zombies. Ovi izazovi nude nagrade kao što su maske za oružje. Iako su neke maske dobile različite kritike, konačna nagrada za dovršavanje svih izazova je jedinstvena plava i neonsko zelena Sidewinder maska ​​za oružje ukrašena mitskim zvijerima.

Izazov kompleta za konverziju puške Marksman

Jedan od izazova u Cryptid Bootcamp događaju zahtijeva od igrača da ostvare 40 ubistava operatera s opremljenim dijelom za konverziju Marksman Rifle. Osim toga, igrači moraju koristiti sistem identifikacije tretmana i pogodnosti Stalker Boot.

Tracking Issues

Nažalost, neki igrači su prijavili da izazov nije pravilno praćenje njihovog napretka. Za rješavanje ovog problema, Sledgehammer Games je preporučio korištenje JAK Beholder puške kompleta za TYR pištolj. Ovaj komplet za konverziju, prvobitno dostupan kao treći nedeljni izazov u prvoj sezoni, može se aktivirati u Armory Unlocks ako su ga igrači propustili tokom njegove početne dostupnosti.

Rjesenje

Jednom kada se JAK Beholder Rifle Kit otključa, igrači ga mogu opremiti da transformišu TYR pištolj u pušku s jednim metom s poboljšanom kontrolom trzaja i dometom oštećenja. Ovaj komplet za konverziju će omogućiti igračima da efikasnije završe izazov kompleta za konverziju Marksman Rifle.

Zaključak

Dok je izazov za konverziju kompleta puške Marksman u događaju Cryptid Bootcamp predstavljao neke poteškoće za igrače, upotreba JAK Beholder puške kompleta pruža jednostavno rješenje. Slijedeći preporučeno rješenje, igrači mogu prevladati probleme praćenja i uspješno završiti izazov. Ne propustite priliku da nabavite jedinstvenu masku za oružje Sidewinder i pokažite svoje vještine u Modern Warfare 3!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Zvenov hrabar potez: Pridruživanje Dignitasu za LCS Summer Split 2024
2024-05-09

Zvenov hrabar potez: Pridruživanje Dignitasu za LCS Summer Split 2024

Vijesti