Vijesti

October 31, 2023

Prethodno učitavanje MW3: veličina preuzimanja, rani pristup i još mnogo toga

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Modern Warfare 3 bi trebao biti objavljen za samo deset dana, a fanovi Call of Duty franšize željno iščekuju igru. Ali prije zvaničnog lansiranja, oni koji su unaprijed naručili igru ​​imat će priliku pristupiti posljednjem poglavlju restartovane Modern Warfare sage. Ako se pitate kada možete unaprijed učitati MW3 i koja će biti veličina preuzimanja, čitajte dalje.

Prethodno učitavanje MW3: veličina preuzimanja, rani pristup i još mnogo toga

Prethodno učitavanje MW3

Ako imate rani pristup kampanji, možete početi sa preučitavanjem igre od 10:00 PT 1. novembra. Igra će se otključati dvadeset četiri sata kasnije, 2. novembra u 10 sati po pacifičkom vremenu. Kada ga otključate, moći ćete da uronite u grubu priču koja se odvija u Verdansku.

Veličina preuzimanja

Veličina preuzimanja Modern Warfare 3 varira ovisno o vašoj platformi. U prosjeku će vam trebati oko 150 GB prostora za pohranu da biste instalirali i igrali igru. Ovo uključuje samu osnovnu igru ​​i Call of Duty HQ. Ako već imate COD HQ, vaši zahtjevi za preuzimanje i instalaciju bit će prepolovljeni. Važno je napomenuti da se veličina preuzimanja može značajno razlikovati između platformi i za ažuriranja i zakrpe.

Imate li dovoljno prostora za pohranu?

Prije učitavanja MW3, provjerite imate li dovoljno prostora za pohranu na svom uređaju. Uz veličinu preuzimanja od oko 150 GB, ključno je osigurati da imate dovoljno slobodnog prostora.

Kako dobiti rani pristup MW3 kampanji

Da biste dobili rani pristup MW3 kampanji, morat ćete unaprijed naručiti bilo koju kopiju igre. To se lako može učiniti putem digitalnih izloga na Xbox, PlayStation i PC platformama. Nakon što izvršite prednarudžbu, možete započeti s predučitavanjem MW3 i biti spremni za igru ​​kada se otključa. Očekuje se da će kampanja biti jedna od najmračnijih u seriji Call of Duty, sa intenzivnim scenama koje nadmašuju zloglasnu aerodromsku misiju iz Modern Warfare 2.

Iskoristite prednost ranog pristupa

MW3 kampanja traje otprilike pet do šest sati, što vam omogućava da je igrate više puta prije nego što se dio igre za više igrača lansira globalno 10. novembra. Tokom kampanje možete otključati postignuća, kolekcionarske predmete i nagrade za više igrača. Iskoristite svoj rani pristup i počnite igrati!

Ne zaboravite pratiti Esports.net za više vijesti o Call of Duty esportu.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti