Vijesti

February 15, 2024

Predstavljamo Nut, boginju neba: ažuriranja zakrpe SMITE 11.2 i uzbudljive promjene

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Dolazak SMITE-ove 11.2 zakrpe donosi uzbudljive promjene i ažuriranja u igri. Jedan od najvažnijih događaja je uvođenje Nut, boginje neba, kao novog lika koji se može igrati. Očekuje se da će Nut, Hunter, dominirati duo stazom zajedno sa svojim suprugom Gebom. Igrači mogu očekivati ​​da će iskusiti njene moćne sposobnosti i jedinstven stil igre.

Predstavljamo Nut, boginju neba: ažuriranja zakrpe SMITE 11.2 i uzbudljive promjene

Nut's Abilities

  • Pasivno: Flux: Nut dobija povećanje brzine napada na pet sekundi svaki put kada dobije sposobnost, koja se može skupiti do 10 puta.
  • Sposobnost jedan: Konvergencija: Nut pojačava njene osnovne napade, izbacujući dva dodatna štetna projektila koji prolaze kroz neprijatelje. Srednji projektil nanosi štetu osnovnom napadu, dok vanjski nanosi štetu sposobnosti.
  • Sposobnost dva: Padajuća kometa: Nut obara veliku kometu na lokaciju, oštećujući neprijatelje i ukorjenjujući ih. Ova sposobnost pruža priliku da se zarobe i angažuju neprijatelji.
  • Sposobnost tri: Warp: Nut se šalje u smjeru u kojem putuje, ispuštajući projektile za navođenje koji usporavaju neprijatelje. Ova sposobnost resetuje hlađenje Konvergencije.
  • Ultimate: Skyfall: Nut postaje imun na kontrolu gomile i leti u nebo, oštećujući neprijatelje ispod sa velikom crnom rupom. Crna rupa stvara gravitacijski talas koji vuče neprijatelje u centar.

Ostale promjene i ažuriranja

Pored Nutovog dolaska, 11.2 zakrpa uključuje razne ispravke grešaka, balansiranje načina igre, te poboljšanja i nerfove predmeta. Igrači mogu pogledati kompletne napomene o zakrpi na službenoj SMITE web stranici.

Oduzmi

SMITE 11.2 Patch predstavlja Nut, boginju neba, kao novi lik za igru. Sa svojim moćnim sposobnostima i jedinstvenim stilom igre, Nut će dominirati duo stazom zajedno sa svojim suprugom Gebom. Igrači mogu istražiti njene sposobnosti i iskusiti uzbudljive promjene i ažuriranja u igri. Pogledajte kompletne napomene o zakrpi na službenoj SMITE web stranici i pridružite se bitci kao Nut, Boginja neba!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Zvenov hrabar potez: Pridruživanje Dignitasu za LCS Summer Split 2024
2024-05-09

Zvenov hrabar potez: Pridruživanje Dignitasu za LCS Summer Split 2024

Vijesti