Vijesti

February 16, 2024

Povećajte svoj DPS uz Runu kralja džungle u WoW Classic Season of Discovery

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Runa Kralj džungle je moćna runa za divlje druide u World of Warcraft Classic Season of Discovery. Druidi ga mogu koristiti u obliku mačke ili medvjeda kako bi drastično povećali štetu u obliku promjene oblika. Ova runa se toplo preporučuje divljim druidima koji žele da se ističu u bližom DPS-u.

Povećajte svoj DPS uz Runu kralja džungle u WoW Classic Season of Discovery

Dobivanje rune Kralja džungle

Da bi dobili Runu Kralja džungle u World of Warcraft Classic Season of Discovery, igrači moraju razgovarati sa Dalaran agentom u Ariden's Campu u prolazu Deadwind, Eastern Kingdoms. Dalaran Agent će igračima pružiti vrijedan alat pod nazivom Ariden's Sigil.

Aridenov sigil je stavka koja omogućava igračima da otkriju obližnje mračne jahače, koji su elitni mobovi 41. nivoa koji ispuštaju Dalaran relikvije. Ove relikvije su potrebne za dobijanje Rune Kralja džungle, kao i nekoliko drugih Runa druge faze.

Igrači moraju prikupiti svih sedam dalaranskih relikvija prije nego se vrate Dalaran agentu. Ovo može biti izazovan zadatak jer zahtijeva od igrača da ubiju sedam Dark Ridera u različitim zonama. Preporučljivo je da se uhvatite u koštac sa ovim mini šefovima u grupama od pet ili više.

Prednosti rune Kralja džungle

Runa Kralj džungle je pasivna sposobnost koja daje značajne prednosti divljim druidima. Dok je aktivan, Tiger's Fury povećava svu nanesenu fizičku štetu za 15 posto i trenutno daje 60 energije. Osim toga, Tiger's Fury više nema globalno hlađenje i zamijenjeno je statičkim hlađenjem od 30 sekundi.

Zaključak

Divlji Druidi bi trebali dati prioritet dobivanju Rune Kralja džungle kako bi poboljšali svoju štetu i poboljšali svoje performanse u World of Warcraft Classic Season of Discovery. Prateći korake za dobivanje ove Rune i korištenjem njenih prednosti, Feral Druidi se mogu popeti na DPS ljestvicama i istaći se u svojoj ulozi.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti