Vijesti

February 14, 2024

Posljednja epoha: cijene, mikrotransakcije i poštena igra

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Free-to-play model je postao popularan u industriji igara, s mnogim igrama koje nude mikrotransakcije. Ovo postavlja pitanje: da li je Last Epoch besplatna igra? U ovom članku ćemo istražiti cjenovni model Last Epoch i šta nudi igračima.

Posljednja epoha: cijene, mikrotransakcije i poštena igra

Cijena posljednje epohe

Last Epoch nije besplatna za igru. To je premium naslov dostupan za kupovinu na Steamu za 34,99 dolara. Standardno izdanje uključuje bonus ljubimca koji se zove Golden Guppy the Baby Chronowyrm. Važno je napomenuti da su kućni ljubimci isključivo kozmetički i ne daju nikakve prednosti igranja.

Za igrače koji traže dodatni sadržaj, postoji Deluxe Edition po cijeni od 49,99 USD. Ovo izdanje uključuje ljubimca Adolescent Chronowyrm-a, komplet oklopa Fallen Ronin, kozmetički portal Firefly's Refuge, digitalnu muziku i 50 Epoch poena koje možete potrošiti u trgovini u igrici.

Ultimate Edition, po cijeni od 64,99 dolara, uključuje sve od Deluxe izdanja, kao i kućne ljubimce Adult Chronowyrm i Twilight Fox, set oklopa Temporal Guardian, portal Celestial Way i 100 Epoch Points.

Mikrotransakcije

Iako nije besplatna za igru, Last Epoch nudi mikrotransakcije. Međutim, ove mikrotransakcije su ograničene na kozmetičke artikle i ne pružaju nikakve prednosti igranja. Igrači mogu kupiti Epoch poene sa pravim novcem, ali ih ne mogu koristiti za otključavanje klasa likova ili nadogradnju vještina.

Fair Gameplay

Programeri Last Epoch, Eleventh Hour Games, naglašavaju da igra nema mehaniku pay-to-win. Posvećeni su stvaranju fer okruženja za sve igrače i nikada neće ponuditi prednosti igranja u zamjenu za pravi novac.

Zaključak

Zaključno, Last Epoch nije besplatna igra. To je premium naslov s različitim izdanjima dostupnim za kupovinu. Iako su mikrotransakcije prisutne, one su ograničene na kozmetičke predmete i ne utječu na igru. Igrači mogu uživati ​​u poštenom iskustvu igranja bez potrebe da troše dodatni novac za prednosti.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti