Vijesti

February 15, 2024

Pobjeđivanje sjene ponora u Persona 3 Reload: izazovna bitka s pričom

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Persona 3 Reload sadrži bitke u Tartaru i svijetu. Pored izazovnih šefova Tartarus i 12 Arcana Shadows, u rimejku su novi susreti priča. Jedan od ovih susreta je Senka Bezdana.

Pobjeđivanje sjene ponora u Persona 3 Reload: izazovna bitka s pričom

Senka ponora

Shadow of the Abyss je jedinstvena Sjena koja se pojavljuje 14. augusta. Tokom događaja priče, protagonist se susreće sa Takaya-om koja se suočava sa sjenom koja liči na Abaddon of the Devil Arcana. Nakon razgovora, protagonist se udružuje sa Takayom kako bi pobijedio Sjenku.

Teškoća bitke

Težina borbe protiv Shadow of the Abyss zavisi od izabranog nivoa težine. Na teškoj ili nemilosrdnoj teškoći važno je poznavati slabosti Sjene i najbolju strategiju da je pobijedite.

Porazi Shadow of the Abyss

Nažalost, Shadow of the Abyss nema slabosti koje treba iskoristiti i otporna je na sve napade. Međutim, pošto je ovo bitka priče, ne morate pripremati različite Persone. Ako igrate na većoj težini, preporuča se spojiti iscjeliteljsku ličnost za tri okreta borbe.

Nakon što preživi tri okreta, Takaya će intervenirati i uništiti Personu snažnim napadom, porazivši Shadow of the Abyss i zaključivši bitku priče.

Zaključak

Persona 3 Reload uvodi Shadow of the Abyss kao jedinstven susret sa pričom. Uprkos otpornosti na napade, igrači mogu savladati ovaj izazov tako što će preživjeti tri okreta i oslanjati se na Takayinu pomoć. Pripremite se prema tome i uživajte u bitci!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti