Vijesti

February 15, 2024

Pobijedite Srebrne Bokobline: Poboljšajte svoju igru ​​u Tears of the Kingdom

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U igri Legenda o Zeldi: Suze kraljevstva (TOTK), igrači će se susresti sa raznim neprijateljima, uključujući obične Bokobline. Međutim, postoji ređa i opasnija varijanta poznata kao Srebrni Bokoblin.

Pobijedite Srebrne Bokobline: Poboljšajte svoju igru ​​u Tears of the Kingdom

Šta su Srebrni Bokoblini u Tears of the Kingdom?

Srebrni bokoblini su bijele boje sa ljubičastim oznakama po cijelom tijelu. Imaju karakterističan dugačak rog nalik na antenu na vrhu glave, sličan morskom udlicu. Ovi neprijatelji su znatno moćniji od prosječnog Bokoblina i mogu nanijeti veliku štetu igraču.

Da biste pobijedili Srebrne Bokobline, preporučuje se korištenje spojenih strijela iz daljine. Osim toga, igrači bi trebali pokušati parirati i iskoristiti svoju sposobnost Flurry Rush kada se približe ovim strašnim neprijateljima.

Gdje pronaći Srebrne Bokobline u Tears of the Kingdom

Srebrni Bokoblini se mogu naći u gotovo svakom kampu čudovišta u svijetu igre Hyrule. Kako igrači napreduju i postaju jači, pojavit će se više Srebrnih Bokoblina.

Jedna specifična lokacija na kojoj igrači mogu stalno pronaći Srebrne Bokobline je logor Bokoblina u blizini Hyrule Field Skyview Towera. Ovi logori često imaju bokoblina nalik gazdi, koji je obično Srebrni bokoblin.

Još jedno područje u kojem se mogu pronaći Srebrni Bokoblini su Dubine. Osim toga, igrači ih mogu sresti u pustinji Gerudo u malom kampu.

Kada su poraženi, Srebrni Bokoblini će baciti razne dijelove čudovišta, uključujući Srebrni Bokoblinski rog. Ovaj rog ima snagu napada fitilja od 31 i može se koristiti za povećanje snage napada strela ili oružja za bliži početak. Takođe se može kuvati sa stvorenjem da se stvori moćan eliksir.

Igrači bi trebali biti oprezni kada se približavaju lokacijama Srebrnog Bokoblina, jer su ovi neprijatelji mnogo jači od svojih redovnih kolega. Preporučljivo je poboljšati zdravlje kako biste izdržali njihove snažne napade.

Zapamtite, u Legenda o Zeldi: Suze kraljevstva, pobjeđivanje Srebrnih Bokoblina i prikupljanje njihovih vrijednih kapljica može uvelike poboljšati vaše iskustvo igranja.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti