Vijesti

February 15, 2024

Otkrijte Telok Penjarah: Piratsko utočište u Lobanji i kostima

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Telok Penjarah je centralna lokacija u Lobanji i kostima koja je prepuna trgovaca, misija i još mnogo toga. Nalazi se u sjeveroistočnom uglu karte, duboko u Zapadnoj Indiji. Iako ćete stići do Telok Penjaraha kao dio glavne priče, preporučuje se da ovu lokaciju pronađete ranije jer sadrži tone korisnih NPC-a.

Otkrijte Telok Penjarah: Piratsko utočište u Lobanji i kostima

Pronalaženje Telok Penjarah

Da biste pronašli Telok Penjarah u Lobanji i kostima, morate prijeći veliko prostranstvo. Ako putujete na istok iz smjera Sainte-Anne, vaš najbolji način akcije je da presječete ostrva Pemburu i Zamrud.

Čuvajte se opasnosti

Prije nego krenete u Telok Penjarah, važno je napomenuti da je ovo zona mnogo višeg nivoa od početnog područja Crvenih ostrva. Osim ako imate osmi nivo ili viši, preporučuje se izbjegavanje bilo kakvog sukoba s obližnjim brodovima. Osim toga, između ove dvije lokacije postoji široki dio otvorenog oceana koji je često ispunjen olujama i valovima, pa budite na oprezu.

Pripremite se za putovanje

Putovanje do Telok Penjarah je opasno, stoga budite spremni na sve. Od slučajnog vremena do nadolazećih neprijateljskih plovila, važno je imati najbolju opremu kada se krećete do ove lokacije.

Pirate Haven

Telok Penjarah je gusarsko utočište, slično Sainte-Anne. Sadrži široku lepezu NPC-ova trgovaca, u rasponu od kovača do brodograditelja. Razgovor sa kovačem u Telok Penjarahu je veoma preporučljiv, jer on ne samo da započinje kratak lanac zadataka, već može i izraditi topove mnogo višeg nivoa.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti