Vijesti

February 16, 2024

Otkrijte naslijeđe Bloody Bonesa: Vodič korak po korak

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ako želite da otkrijete legendarnu zalihu safira koju je za sobom ostavio gusar koji se plaši Krvave kosti, evo vodiča korak po korak kako dovršiti istragu Krvavih kostiju u Lobanji i kostima.

Otkrijte naslijeđe Bloody Bonesa: Vodič korak po korak

Otključavanje istrage

Da biste započeli istragu Bloody Bones, prvo morate dostići čin Zlosti Buccaneer u Skull and Bones Premium izdanju. Ovaj rang će vam također omogućiti pristup drugim istragama, kao što su The Ashen Corsair i Freeman's Lost Treasure. Kada postignete traženi rang, idite do poštanskog sandučića u Saint-Anne i uzmite pismo s crvenim pečatom da započnete istragu naslijeđa Krvavih kostiju.

Unapređenje istrage

Za razliku od redovnih ugovora u igri, istraga Bloody Bones ne daje direktne upute o tome gdje ići. Umjesto toga, idite na karticu Istraživanja u meniju Znanje i pregledajte različite date tragove. Nakon što pročitate tragove, pojavit će se bilješka koja će vas uputiti kako dalje napredovati u istrazi.

Korak 1: Istražite olupinu

Prvi korak u istrazi je lociranje olupine u blizini naselja Hovohovo. Brzo putovanje do Fort Louisa ili Kraljevskog groblja i plovidba prema naselju. Na malom otočiću zapadno od naselja naći ćete olupinu broda s bijelim i plavim jedrima. U interakciji s olupinom broda prikupite sljedeći trag. Za ovaj korak nije potrebno nasilno otvarati olupinu ili koristiti polugu, iako to može donijeti dodatni plijen.

Korak 2: Ukrcajte se na Compagnie Warship

Da biste otkrili istinu o Krvavim kostima, morate se ukrcati na ratni brod Compagnie koji patrolira u blizini predstraže Fort Louis. Određeni brod koji tražite zove se Le Paradis i rang 4 je Compagnie Broadsider. Le Paradis se može naći kako plovi između Fort Louisa i južnog ruba karte. Uključite se u borbu s brodom i, što je najvažnije, ukrcajte se na njega kako biste otkrili sljedeći trag u istrazi. Budite oprezni, jer ovo područje također posjećuju ratni brodovi ranga 9 duž trgovačke rute Compagnie. Prethodno izvidite područje kako biste izbjegli uzbunjivanje brodova visokog nivoa.

Korak 3: Pronađite grob Bloody Bones

Nakon ukrcaja u Le Paradis, nećete morati da idete daleko da biste prešli na sledeći korak. Vaš cilj je locirati grob Bloody Bonesa na predstraži Fort Louis. Stranica za istraživanje pruža skicu grobnice, ali ako želite uštedjeti vrijeme, slijedite ove upute: Pratite glavnu cestu uzbrdo i potražite malu cestu desno gdje glavni put skreće lijevo unutar tvrđave. Pratite ovu stazu i naići ćete na grob Bloody Bones. Narandžasta zraka će ukazati na tačnu lokaciju groba. Iskopajte blago na mjestu i ispitajte posljednji trag kako biste uspješno dovršili istragu naslijeđa Bloody Bones.

Prateći ove korake, uspješno ćete završiti istragu Krvavih kostiju i otkriti tajne naslijeđa ovog ozloglašenog pirata. Sretno i neka safiri budu tvoji!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti