Vijesti

November 15, 2023

Otkrijte Fortnite trgovinu predmeta koja se stalno mijenja: skinovi, krosoveri i još mnogo toga!

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Fortnite prodavnica artikala je mjesto na kojem igrači mogu pronaći širok raspon skinova, crossovera i kozmetike. Nudi novi i uzbudljiv sadržaj koji pomaže igračima da se istaknu u igri. Uz svakodnevna ažuriranja, Fortnite prodavnica artikala se stalno mijenja, osiguravajući da uvijek postoji nešto novo za otkriti.

Otkrijte Fortnite trgovinu predmeta koja se stalno mijenja: skinovi, krosoveri i još mnogo toga!

Pristup Fortnite prodavnici artikala

Pristup Fortnite trgovini stvari je jednostavan proces. Nakon što se prijavite u igru, slijedite ova dva koraka:

  1. Otvorite Fortnite.
  2. Idite na karticu 'Prodavnica artikla' na gornjem meniju.

Da biste obavili kupovinu u prodavnici predmeta, trebat će vam V-bucks, valuta u igri. Iako postoje načini za zaradu besplatnih V-bucksa, za neke skinove može biti potrebno kupiti dodatne V-bucks.

Fortnite OG prodavnica predmeta

Fortnite OG ažuriranje je uvelo promjene u igri, uključujući vraćanje stare mape i oružja. Osim toga, klasični Fortnite OG skinovi su se vratili u redizajniranu prodavnicu predmeta. Trenutno, prodavnica artikala za Fortnite OG ima manji izbor artikala u poređenju sa standardnom organizacijom. Međutim, ovaj dizajn je privremen, a prodavnica artikala će se na kraju vratiti u svoj uobičajeni format.

Šta se nalazi u Item Shopu?

Fortnite Item Shop nudi raznolik sadržaj, a izbor se redovno mijenja. Evo glavnih odjeljaka koje možete očekivati ​​da vidite:

  • Lockers/Fortnite Icon Skins: Ovaj odjeljak sadrži kozmetiku koju su odabrali igrači iz stvarnog svijeta ili čak prilagođene skinove.
  • Tematske emocije/skinovi: Ovo su stavke grupisane pod određenom temom.
  • Istaknuto: Ovaj odjeljak uključuje nasumično vraćanje ili nove artikle za Fortnite trgovinu.
  • Dnevno: artikli koji su dostupni samo jedan dan.
  • Paketi: Paketi skinova koji mogu uključivati ​​nivoe V-Bucks ili Battle Pass.
  • Crossovers: Sadržaj sa crossover događaja.

Iako se tačan odabir može razlikovati, prodavnica artikala je logično grupirana, što olakšava pronalaženje onoga što tražite. Postoje i odjeljci posvećeni Fortnite Crew-u i Battle Pass-u.

Starter Pack

Svaka nova sezona Fortnitea uvodi novo kozmetičko pakiranje koje ostaje dostupno tijekom cijele sezone. Ovi početni paketi namijenjeni su igračima koji su novi u plaćenoj strani Fortnitea. Nude ekskluzivnu kožu, prateće predmete i izdašnu količinu V-Bucksa. Očekuje se da će početni paket za tekuću sezonu sadržavati Hackasaur, robotsku kožu dinosaura. Važno je napomenuti da su početni paketi dostupni samo za jednu sezonu.

Marvel

Većina Marvelovih skinova često se vraća u Fortnite prodavnicu artikala, pružajući obilje mogućnosti Marvelovim entuzijastima da steknu svoje omiljene likove. Međutim, skinovi za Battle Pass i određeni rijetki skinovi, poput kože Black Widow, nisu se vratili.

Anime Crossover

Fortnite je uključio anime crossovere u igru, a prethodna sezona je sadržavala sadržaj iz My Hero Academia. Trenutna sezona nagovještava mogućnost više anime crossovera, s franšizama poput Chainsaw Man, Yu-Gi-Oh!, Spy x Family i Neon Genesis Evangelion su potencijalni kandidati. Ove saradnje se obično povezuju sa Jump franšizama zbog Epicovog sporazuma sa Shueishom.

Novi izgled Fortnite prodavnice

Izvještaj koji je procurio sugerira da će Fortnite u budućnosti biti podvrgnut velikoj rekonstrukciji izgleda trgovine. Epic Games trenutno testira različite dizajne, a očekuje se da će ove promjene biti implementirane kada počne Poglavlje 5. Iako postoji mogućnost da redizajn možda neće biti završen, to je uzbudljiva perspektiva za igrače.

Ažuriranja prodavnice artikala

Prodavnica Fortnite artikala redovno se ažurira, iako se svi artikli ne mijenjaju svakodnevno. Neki artikli ostaju dostupni nedelju dana ili čak dve, sa sopstvenim nezavisnim tajmerima. Važno je da pripazite na prodavnicu predmeta ako tražite određeni predmet, jer se čak i rijetki skinovi poput Renegade Ridera mogu vratiti. Budite u toku s najnovijim vijestima o Fortniteu za informacije o novim crossoverima i skinovima.

Zaključak

Fortnite prodavnica artikala je dinamično i stalno promjenjivo tržište koje nudi široku paletu skinova, crossovera i kozmetike. Prateći nekoliko jednostavnih koraka, igrači mogu lako pristupiti prodavnici predmeta i istražiti različite dijelove. Bilo da ste obožavatelj Marvela, animea ili klasičnih Fortnite OG skinova, postoji nešto za svakoga. Pratite novosti u trgovini artiklima i ne propustite priliku da preuzmete svoje omiljene artikle!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti