Vijesti

February 14, 2024

Otključavanje smrti: Vodič za izradu beskonačnog zanata

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U Infinite Craftu, mogućnosti su beskrajne. Kombinacijom različitih objekata možete stvoriti urnebesne i bizarne kombinacije, od ajkula do jednoroga u vrućoj kadi. Međutim, jedna od najvažnijih kreacija u igri je smrt. Bez smrti nećete moći otključati mnoge druge objekte. Ovaj vodič će vam pokazati kako napraviti Smrt u Infinite Craftu.

Otključavanje smrti: Vodič za izradu beskonačnog zanata

Crafting Death

Postoje brojni načini za izradu smrti u Beskonačnom zanatu, ali najbrža metoda za početnike uključuje kombiniranje života i vampira ili zombija. Ovaj recept je inspirisan Pro Game Guides.

Da biste došli do ove tačke, trebat ćete napraviti nekoliko poklapanja:

  • Zemlja + Vjetar = Prašina
  • Prašina + Zemlja = Planeta
  • Vjetar + Vatra = Dim
  • Dim + Voda = Magla
  • Planeta + Magla = Venera
  • Venera + Steam = Život

Jednom kada kreirate život, samo ste jedan korak od smrti. Možete kombinirati Život sa Vampirom (zahtijeva Život + Dim), Zombijem (zahtijeva čovjeka + Eksploziju) ili Vremenskom bombom (zahtijeva Sat + Bomba). Eksperimentirajte s objektima koje već imate i vidite možete li stvoriti Smrt.

Proširivanje mogućnosti

Nakon stvaranja smrti, u igri se otvara potpuno novi svijet. Možete kombinirati Smrt s drugim objektima kako biste otključali još više mogućnosti. Na primjer, kombinacija smrti i smrti daje vam Grim Reaper-a, dok kombinacija smrti i animea stvara Death Note. Ako ste zainteresirani za proširenje svoje kolekcije mesoždera, pokušajte kombinirati Smrt i Dinosaur kako biste dobili T-Rexa. A ako vas zanima šta se dešava kada kombinujete smrt sa jednorogom, dobićete mrtvog jednoroga.

Zaključak

Stvaranje smrti u Infinite Craftu je ključni korak u otključavanju novih objekata i proširenju vašeg igranja. Slijedeći recept za izradu i eksperimentirajući s različitim kombinacijama, otkrit ćete svijet urnebesnih i neočekivanih kreacija. Stoga se bavite izradom i pogledajte koje druge bizarne objekte možete otkriti!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti