Vijesti

February 15, 2024

Otključavanje kovane maske za Holger 556: Prevladavanje izazova i odabir pravih dodataka

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Otključavanje maski u Modern Warfare 3 ponekad može biti izazovno putovanje. Proces otključavanja kovane maske za Holger 556, na primjer, može biti zbunjujući zbog nejasnih objašnjenja.

Otključavanje kovane maske za Holger 556: Prevladavanje izazova i odabir pravih dodataka

Zagonetka vezanosti

Jedan od razloga zašto je otključavanje kovane maske za Holger 556 poput rješavanja zagonetke je to što u igri postoji više dodataka koji odgovaraju opisu potrebe za 25 ubistava s podnožjem bez bušenja. Međutim, čini se da nema nikakvih ažuriranja napretka dok nagomilavate ubijanja sa Holgerom 556. Ovo može biti frustrirajuće, jer zahtijeva testiranje svih dodataka u vašem arsenalu da biste pronašli one koji rade.

Šta je donja cijev punjenja bez bušenja?

U MW3, punjenje bez bušenja odnosi se na neeksplozivne dodatke. Međutim, ako pokušavate otključati kovanu maskirnu masku za Holger 556, čini se da je zahtjev za 25 ubistava s podnožnom cijevi bez bušenja promijenjen. Da biste dovršili ovaj izazov, morat ćete koristiti posebne priloge.

Kako otključati kovanu masku za Holger 556

Da biste savladali ovu prepreku i otključali kovanu masku za Holger 556, imate dvije mogućnosti. Možete koristiti SPW 40MM HE bacač granata ili Corvus Masterkey nastavak za sačmaricu ispod cijevi. Važno je napomenuti da dodatak za sačmaricu Corvus Masterkey možda nije najmoćnije oružje, a možda ćete biti pogođeni snažnijim oružjem kada se pokušate približiti dovoljno blizu da ga koristite. Osim toga, Corvus ima ograničenu municiju. Međutim, igranje hardcore modova može biti od koristi, jer će neprijatelji imati ograničenu municiju za svoje sačmarice i manju količinu zdravlja, što vam daje veće šanse za ubijanje ispod cijevi s Corvusom ili SPW 40MM HE bacačem granata.

Odabir pravog priloga

Kada sam počeo da napredujem kroz potragu, u početku sam koristio bacač granata, ali sam kasnije prešao na sačmaricu Corvus Masterkey zbog problema sa municijom sa bacačem granata. U početku sam mislio da ću morati da koristim dodatke koji nisu eksplozivi, ali izgleda da postoji greška koja sprečava igrače da napreduju osim ako ne koriste dva gore pomenuta priloga. Neki igrači su prijavili da im dodatak za sačmaricu ne radi, pa ako naiđete na isti problem, preporučuje se da se držite bacača granata.

Otključavanje maski u Modern Warfare 3 može biti izazovno i ponekad frustrirajuće iskustvo. Međutim, slijedeći savjete i korištenjem preporučenih dodataka, možete savladati prepreke i otključati kovanu masku za Holger 556. Sretno!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti