Vijesti

February 14, 2024

Otključajte moć rune krvoprolića u WoW Classic Season of Discovery

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

World of Warcraft Classic Season of Discovery je uveo niz novih Runa koje osnažuju likove u vanilla Azerothu. Jedna od takvih Runa je Runa Blood Surge, posebno dizajnirana za ratnike kako bi optimizirali svoju upotrebu trake bijesa.

Otključajte moć rune krvoprolića u WoW Classic Season of Discovery

Šta su rune u WoW Classic Season of Discovery?

U World of Warcraft Classic Season of Discovery, Rune su moćni alati koji otključavaju nove sposobnosti, čarolije ili pasive. Oni mogu poboljšati vaš omiljeni stil igre ili vam čak omogućiti da istražite potpuno novu ulogu, slično kao u knjigama o vještinama.

Moć rune krvnog udara

Blood Surge Rune mijenja igru ​​za ratnike, jer značajno poboljšava njihovu sposobnost održavanja svojih mjerača bijesa. Sa ovom Runom, Ratnici sada mogu da drže svoje nivoe Rage pod kontrolom efikasnije nego ikada ranije.

Kako doći do rune krvoprolića

Da bi stekli runu krvoprolića u World of Warcraft Classic Season of Discovery, Ratnici moraju krenuti u lanac zadataka Svako može kuhati. Putovanje počinje dobijanjem nečitljivog recepta, koji se ispušta iz Elite Ogros u Stromgarde Keep, koji se nalazi u Arathi Highlands.

Kada dobijete nečitljiv recept, idite na jugozapadni kraj Arathi Highlanda i razgovarajte sa Skonkom, ogrom NPC-om. Skonk će vam pružiti sledeću misiju koja zahteva od vas da prikupite tri predmeta:

  1. Hybrid Haunch – Ispušteno od strane divljih grifona u podnožju Hillsbrada.
  2. Balmy Brew – pronađeno u podrumu tvrđave Angor u Badlands.
  3. Smuggler's Spice Blend – Nalazi se na dnu potopljenog plovila na obali Arathi Highlanda.
  4. Opasan otrov – može se dobiti od pauka u močvari tuge.

Među ovim artiklima, Balmy Brew je najizazovnije pronaći. Međutim, može se nalaziti ispod palube kao jedini interaktivni objekt.

Nakon što prikupite sva četiri predmeta, vratite se u Skonk. Pripremite se za bitku, jer će Skonk pokušati da se bori protiv vas. Porazite ga i bit ćete nagrađeni željenom runom Blood Surge Rune.

Oslobađanje moći rune Blood Surge

Runa Blood Surge je posebno dizajnirana za ratnike i uvelike poboljšava njihovu primarnu mehaniku, bijes. Kada se aktiviraju, Heroic Strike, Bloodthirst i Whirlwind imaju 30 posto šanse da pokrenu napad bez bijesa.

Kao ratniku, upravljanje i generiranje bijesa je ključno. Blood Surge Rune vam omogućava da oslobodite besplatne napade bez iscrpljivanja bijesa, omogućavajući vam da češće izvršavate svoju rotaciju i postanete efikasniji DPS diler.

Ne propustite priliku da dobijete Runu Blood Surge u World of Warcraft Classic Season of Discovery. Povećajte potencijal svog ratnika i dominirajte bojnim poljem!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti