Vijesti

February 14, 2024

Otključajte istragu Ashen Corsair-a i zatražite brodsko bogatstvo

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Da biste otključali istragu Ashen Corsair u Lobanji i kostima, prvo morate dostići Zlosti čin Buccaneer-a. Kada postignete ovaj rang, istrage i glasine postaju dostupne za praćenje i rješavanje. Krenite do skladišta u Saint-Anne i potražite novine na pultu. Podignite ga da započnete istragu Pepeljastog korsara.

Otključajte istragu Ashen Corsair-a i zatražite brodsko bogatstvo

Istraga Ashen Corsair-a je niz tragova koje morate pratiti da biste završili potragu. Svaki trag je dokumentovan na kartici Istraživanja u meniju Znanje. Nakon što dobijete novi trag, uvijek provjerite karticu Istrage kako biste otkrili sljedeći korak.

  1. Plunder Guerande naselje: Vaš prvi korak je da opljačkate naselje Guerande koje se nalazi južno od Saint-Anne. Završetak prvog vala pljačke pružit će vam novi trag istrage.
  2. Pronađi poruku u boci: Prema bilješkama, sljedeće biste trebali pronaći poruku u boci u regiji Zapadnog basena. Krenite do predstraže Ile Michel u regiji Zapadnog basena i potražite bocu. Može se mrijesti između manjih otoka južno od ispostave ili neposredno ispred ispostave. Potražite zlatni sjaj u moru.
  3. Uhvatite pepeljastog korsaira: poruka u boci otkriva da pirati planiraju pobunu na pepeljastom korsaru u blizini ispostave Tri brata. Plovite blizu ispostave i Pepeljasti korsar će se pojaviti u blizini ostrva. Napadnite na Ashen Corsair i ukrcajte se na njega kada mu ponestane zdravlja. Sakupite što više srebra i pročitajte posljednju bilješku na kartici istraživanja da završite potragu.

Zapamtite, istraživanje Ashen Corsair-a dio je Skull and Bones Premium izdanja i možda neće biti dostupno odmah. Otključajte istragu tako što ćete dostići čin zloglasnosti Buccaneer i slijediti tragove kako biste preuzeli brodsko bogatstvo.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti