Vijesti

February 12, 2024

Otključajte blokove bunara i nadogradite svoju bazu u Enshroudedu

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Enshrouded nudi više od samo borbe i preživljavanja. Također možete poboljšati svoju bazu i učiniti je što ugodnijom nadogradnjom blokova, uključujući nadogradnju sa grubog drveta na bunar blokove.

Otključajte blokove bunara i nadogradite svoju bazu u Enshroudedu

Otključavanje blokova bunara

Da biste poboljšali glavnu zgradu svoje baze, morate otključati više blokova tkanine. Well Blocks je jedan od materijala koji možete otključati. Da biste otključali blokove bunara, morate završiti zadatak koji vam je dao Carpenter. Potraga je prikladno nazvana 'Blokovi bunara' i zahtijeva od vas da izvadite blokove iz dubine bunara.

Dovršavanje Potraga

Da dovršite potragu, idite do izvora Eliksira koji je najbliži Shell Burrowu. Kursor na mapi će vas voditi do lokacije bunara. Klizite dolje i idite na sjever kako biste došli do ostrva na kojem se nalaze blokovi. Ne morate pobijediti Fell Monstrosity da biste pronašli blokove bunara. Kada stignete do ostrva, idite do pećine s lijeve strane i naći ćete blokove u škrinji.

Izrada blokova bunara

Nakon završetka potrage, otključat ćete recept za blokove bunara. Za izradu jednog bloka bunara trebat će vam 10 pješčanika i pet tekućine za pokrivanje. Ove sastojke je relativno lako prikupiti, pa se pobrinite da ih nabavite. Bunarski blokovi su jedna od posljednjih vrsta blokova koje možete otključati, zajedno sa koštanim blokovima i kamenim blokovima od vremenskih utjecaja.

Zaključak

Otključavanje recepta Well Blocks u Enshroudedu omogućava vam da poboljšate svoju bazu i učinite je ugodnijom. Dovršavanjem potrage i prikupljanjem potrebnih sastojaka, možete izraditi blokove bunara i nadograditi svoju bazu kako biste stvorili udoban životni prostor. Dakle, krenite u potragu, prikupite materijale i poboljšajte svoje Enshrouded iskustvo!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti