Vijesti

February 15, 2024

Osvojite izazovnu borbu protiv šefa s Bahamutom Versom u igri Granblue Fantasy: Relink

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Granblue Fantasy: Relink prikazuje intenzivnu borbu protiv šefa s Bahamutom Versom, konačnim šefom glavne priče. Ovaj susret može biti izazovan, ali uz prave strategije i pripreme možete izaći kao pobjednik. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da pobijedite Bahamuta Versu i završite Granblue Fantasy: Relink.

Osvojite izazovnu borbu protiv šefa s Bahamutom Versom u igri Granblue Fantasy: Relink

Party Composition

Iako ne postoji konačan sastav stranke za borbu protiv Bahamuta Verse, važno je dovesti uravnotežen tim koji može nanijeti štetu, liječiti i pružiti podršku. Glavni lik Gran/Djeeta je obavezan za borbu i može se istaći i kao diler štete i lik iscjelitelja/podržava. Likovi kao što su Cagliostro, Zeta, Charlotta i Lancelot su također odlični izbori zbog svojih jedinstvenih sposobnosti i oštećenja.

Gear i Sigils

Opremanje vašeg tima najjačim dostupnim oružjem i odgovarajućim Sigilima je ključno za uspjeh. Iako se najbolji Sigilovi stječu nakon igre, još uvijek možete poboljšati svoj inventar dovršavanjem sporednih zadataka i nadogradnjom Sigila koje već imate. Razmislite o korištenju Sigila koji pojačavaju napade na linkovima, Skybound Arts i pucanje lanaca, poboljšavaju gard, povećavaju brzinu punjenja vašeg Skybound Art mjerača, pružaju sposobnosti preživljavanja kao što su crijeva, obnavljaju zdravlje tokom vremena, produžuju nepobjedivost nakon savršenog izbjegavanja, pojačavaju odbranu zasnovanu na slabo zdravlje, oporavlja zdravlje na osnovu nanesene štete i skraćuje vrijeme hlađenja vještina.

Niveliranje i majstorstvo

Uvjerite se da je vaša grupa na odgovarajući način izjednačena prije nego što se suočite s Bahamut Versom. Dok je Bahamut Versa nivo 50, dovoljno je biti u sredini 40-ih. Dodatno, uložite u majstorije svoje grupe sa MSP-om da biste otključali stat buffove i sposobnosti kao što su Perfect Guard i Perfect Dodge, koji daju privremenu nepobjedivost.

Strategija borbe protiv šefa

Borba protiv šefa sa Bahamutom Versom sastoji se od tri faze. U prvoj fazi, fokusirajte se na nanošenje štete, nanošenje debuffa i izbjegavanje napada na daljinu. Budite spremni na snažne napade Bahamuta Verse poput laserskog snopa i Paklene vatre i brzo oživite saigrače ako su nokautirani. U drugoj fazi obratite pažnju na Id, koji se pojavljuje uz Versu. Koristite lagane napade i prelazite između defanzivnih i ofanzivnih strategija. U završnoj fazi, napadnite ljubičaste kristale koji se formiraju oko Ida i nastavite borbu protiv Bahamuta Verse. Ostanite mirni i igrajte na sigurno kako biste savladali ovaj posljednji dio bitke.

Nagrade

Pobjedivši Bahamuta Versu, zaradit ćete završne kredite i otključati poglavlje nakon igre s dodatnim misijama. Također ćete dobiti poene majstorstva, kristale snage i pokvarenu prizmu za nadogradnju Sigila.

Uz ove savjete i strategije, možete pobijediti izazovnu borbu protiv šefa s Bahamutom Versom i završiti Granblue Fantasy: Relink. Sretno!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti