Vijesti

February 15, 2024

Optimiziranje vaše zabave u Granblue Fantasy: Relink - Odabir najboljih likova za uspjeh

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U igri Granblue Fantasy: Relink, optimizacija vaše zabave je ključna za uspjeh. Uz preko desetak otključavih likova, pronalaženje odgovarajućeg oblika zahtijeva pažljivo razmatranje. Prije nego što odlučite koga ćete povisiti, važno je procijeniti korisnost svakog lika.

Optimiziranje vaše zabave u Granblue Fantasy: Relink - Odabir najboljih likova za uspjeh

Odabir svoje zabave

Prilikom odabira svoje zabave u igri Granblue Fantasy: Relink, postoji nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir. Svoju odluku možete zasnivati ​​na dizajnu likova ili preferencijama drugih igara u franšizi. Bez obzira na vaš cilj, fokus bi uvijek trebao biti na tome kako likovi rade zajedno u vašoj postavi od četiri čovjeka.

Najbolji likovi

Iako svaki lik u Granblue Fantasy: Relink može biti održiv ako je pravilno izgrađen ili ako uživate u njihovom igranju, neki likovi se ističu po svojim prednostima i svestranosti. Evo najboljih likova u igrici:

1. Charlotta

Charlotta je nezavisan lik koji se ističe u nanošenju velike štete uz održavanje snažne odbrane. Njena nepobjediva vještina čini je neranjivom tokom značajnog vremena, omogućavajući joj da izdrži napade šefa. Sa Sword of Lumiel, ona donosi impresivnu štetu bez kretanja, a može sniziti odbranu neprijatelja koristeći Shining Onslaught. Königsschild smanjuje štetu koju uzima od neprijatelja, povećavajući svoj opstanak u bitkama.

2. Cagliostro

Cagliostro se smatra najboljim navijačem u igri. Njena vještina Fantasmagorije pruža unaprjeđenje napada, odbrane i kritične brzine za cijeli tim, bez obzira na položaj članova stranke. Osim toga, ona može sniziti napad neprijatelja, ukloniti njihove prednosti, te liječiti i oživljavati saveznike. Njene jedinstvene sposobnosti čine je poboljšanom verzijom Grana i Djeete.

3. Percival

Percival je tanki lik DPS-a koji se ističe u pružanju podrške stranci. Njegova debuff vještina, X-Seele, nanosi Petrify na neprijatelje i smanjuje njihovu odbranu, čineći ih ranjivijim na štetu. Njegova vještina buff-a, Flammenmarsch, poboljšava napad i odbranu cijele grupe, povećavajući ukupnu štetu i odbranu. Uz pravilnu građu i vješto izvođenje kombinacije, Percival može nanijeti ogromnu štetu, što ga čini vrijednim za sadržaj završnice.

4. Gran i Djeeta

Gran i Djeeta nude nevjerovatnu svestranost. Mogu se oblikovati u izvrsne iscjelitelje i likove podrške ili moćan DPS sa oštećenjem elementa vjetra. Njihov širok spektar vještina omogućava im da ispune više uloga u zabavi.

5. Vane

Vane je poznat po tome što je tanki DPS lik i jedan je od najboljih u toj ulozi. Njegova sposobnost poboljšanja, Rampart, stvara privremeni balon nepobjedivosti koji štiti sve saveznike unutar njega od neprijateljske štete i efekata. Ova jedinstvena sposobnost omogućava timu da zaobiđe mehaniku u teškim fazama šefa.

6. Lancelot

Lancelot je lik koji se ističe u izbjegavanju neprijateljskih napada i kontroli toka bitke. Njegove vještine poput Blade Impulse i Southern Cross lako se kombiniraju, omogućavajući brze i moćne napade. Njegov self-buff, Blauer Dolch, povećava njegovu štetu.

7. Io

Io je rani lik sa svestranim vještinama koje se mogu koristiti i za napad i za podršku. Koristeći čarolije sa niskim hlađenjem kao što su Zamrzavanje ili Vatra, Io može nanijeti štetu i širiti debuffove dok stvara moćne valove svjetlosti.

Zaključak

U Granblue Fantasy: Relink, optimizacija vaše zabave je neophodna za uspjeh. Razmotrite snage i sposobnosti svakog lika i kako oni rade zajedno u vašoj postavi. Eksperimentirajte s različitim kombinacijama i pronađite najbolju za vaš stil igre. Upamtite, iako se ovi likovi ističu po svojim prednostima, važno je igrati u skladu sa svojim snagama i preferencijama.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti