Vijesti

February 15, 2024

Optimizirajte svoju kolekciju zlatnih značka u igrici Granblue Fantasy: Relink

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ako želite da prikupite zlatne Dalia značke i ulaznice u igri Granblue Fantasy: Relink, evo najboljeg načina da to učinite.

Optimizirajte svoju kolekciju zlatnih značka u igrici Granblue Fantasy: Relink

Prikupljanje ulaznica za zlatnu značku

Da biste dobili zlatne Dalia značke u igri Granblue Fantasy: Relink, morate potrošiti karte za zlatnu značku u brzim zadacima na mreži. Svaka karta vam garantuje jednu zlatnu Dalia značku, ali ste ograničeni na korištenje tri karte po misiji. Ako imate više karata, morate igrati dodatne runde Quick Quest da biste zaradili više znački. To znači da je vaš prvi korak da sakupite karte, a zatim ih možete koristiti za dobijanje bedževa u Quick Quest.

Evo svih načina da dobijete ulaznice za zlatnu značku:

  • Zaradite ih kao prve čiste nagrade iz raznih Boss zadataka.
  • Uzmite jednu kartu dnevno putem Check-In Bonusa u meniju Quick Quest.
  • Dovršite tri brza zadatka da dobijete dodatnu kartu iz funkcije Play Bonus menija Quick Quest.

Farming Gold Dalia Badges

Ako je vaš cilj da uzgajate zlatne Dalia značke, vaša najbolja strategija je da neprestano igrate brze zadatke za ulaznice za zlatnu značku. Iako morate biti u igri na mreži da biste koristili ulaznice za značke, još uvijek možete zaraditi ulaznice igranjem brzih zadataka van mreže putem Play Bonusa, pod pretpostavkom da je vaša AI partija spremna za izazov. Međutim, igra vas spušta na nivo misije, sprečavajući vas da brzo pobijedite zadatke manje težine kao što biste mogli kada ih birate direktno sa brojača. Lično, smatram da je igra na mreži efikasnija jer čak i igrači niskog nivoa imaju tendenciju da rade bolje od AI, pa preporučujem da se fokusirate na online brze zadatke za farmu.

Zapamtite, zlatne Dalia značke su rijetke i teške za prikupljanje, ali slijedeći ove strategije, možete povećati svoje šanse da ih dobijete i zamijenite ih za vrijedne predmete u Siero's Knickknack Shacku.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti