Vijesti

February 15, 2024

Optimizirajte svoj nivo plamena da biste se proširili i istraživali u Enshroudedu

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Kada je u pitanju proširenje vaše baze u Enshroudedu i istraživanje ostatka mape, sve se svodi na nivo Flame vašeg lika. U ovom vodiču ćemo objasniti kako nivoi plamena rade u Enshrouded-u i dati savjete o tome kako povećati nivo plamena.

Optimizirajte svoj nivo plamena da biste se proširili i istraživali u Enshroudedu

Razumijevanje nivoa plamena

Nivoi plamena u Enshroudedu određuju vaš napredak i pristup različitim područjima igre. Da provjerite nivo plamena, idite do plamenog oltara u svojoj bazi i stupite u interakciju s njim. Ovdje ćete pronaći listu zahtjeva za resursima koje morate ispuniti da biste podigli nivo svog plamenog oltara.

Povećanje vašeg nivoa plamena

Da biste povećali nivo plamena, morate prikupiti potrebne resurse i imati ih sve odjednom. Ovi resursi se mogu naći širom svijeta, a neki mogu zahtijevati poraz određenih šefova ili posjetu određenim lokacijama. Nakon što prikupite sve potrebne resurse, posjetite Oltar plamena i odaberite opciju "Ojačajte plamen".

Dostizanje najvišeg nivoa plamena

Kada dostignete najviši nivo Plamena u Enshrouded, opcija za jačanje Plamena više neće biti dostupna. Ovo označava da ste dostigli maksimalan nivo za vaš plameni oltar. Međutim, ako naiđete na područja sa Deadly Shroud-om koja vas sprečavaju da uđete, to znači da morate nadograditi svoj plameni oltar na sljedeći nivo. Možete nastaviti koristiti opciju Upgrade Altar da proširite osnovne granice koje okružuju vaš plameni oltar.

Zaključak

Povećanje vašeg nivoa plamena je ključno za proširenje vaše baze i istraživanje novih lokacija u Enshroudedu. Obavezno prikupite potrebne resurse i ojačajte svoj plameni oltar kako biste dalje napredovali u igri. Imajte na umu da programeri mogu uvesti nova ažuriranja i promjene, pa ostanite u toku za sve modifikacije na Flame level sistemu.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti