Vijesti

February 12, 2024

Optimizirajte efikasnost vašeg svećenika pomoću knjige vještina povećane snage

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U World of Warcraft Classic Season of Discovery, Sveštenici često smatraju da je zamorno primijeniti Power Word: Fortitude buffs na sve članove stranke. Međutim, postoji rješenje za ovaj problem - Knjiga vještina povećane snage. Ova knjiga vještina ne samo da umanjuje trošak mane, već i povećava trajanje poboljšanja.

Optimizirajte efikasnost vašeg svećenika pomoću knjige vještina povećane snage

Prednosti povećane snage

Jednom kada steknete vještinu Increased Fortitude, možete baciti poboljšanja izdržljivosti na svoje saveznike za 50 posto manje mana. Ovi nanosi traju i sat vremena. Ovo poboljšanje uvelike poboljšava kvalitet života svećenika u PvE i PvP scenarijima. Umjesto da provode vrijeme primjenjujući buffove i pijući vodu više puta, Sveštenici sada mogu brzo primijeniti buffove i skočiti pravo u borbu.

Kako doći do knjige vještina povećane snage

Knjigu vještina povećane snage možete dobiti u Scarlet manastiru. Ima priliku da padne od šefova u sva četiri krila manastira - Groblje, Biblioteka i Oružarnica. Prema izvješćima, može pasti od Interrogator Vishas na Groblju, Houndmaster Loksey u Biblioteci i Heroda u Armory.

Da biste stekli knjigu vještina, jednostavno podignite Svitak povećane snage i kliknite desnim tasterom miša na njega u svom inventaru. Važno je napomenuti da je ova vještina pasivna i ne zahtijeva nikakvu interakciju s vašim Runama. Isključivo je dizajniran da smanji trošak mana za Power Word: Fortitude i poveća njegovo trajanje, omogućavajući vam da izbjegnete česta odbijanja i sačuvate manu. Uz to, Sveštenici također imaju pristup sposobnosti Shadowfiend, koja pomaže u regeneraciji mana.

Zaključak

Knjiga vještina povećane snage je vrijedna prednost za svećenike u World of Warcraft Classic Season of Discovery. Uzimanjem ove knjige vještina, Sveštenici mogu značajno smanjiti troškove mane za Power Word: Fortitude i produžiti njegovo trajanje. Ovo ne samo da poboljšava kvalitet života svećenika, već im također omogućava da se brzo uključe u borbu bez potrebe za čestim odbijanjem. Dakle, idite do Scarlet manastira i započnite svoje putovanje kako biste stekli Knjigu vještina povećane snage već danas!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti