Vijesti

February 15, 2024

Monopoly GO Golden Blitz događaj: zaradite setove naljepnica i popunite albume

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Golden Blitz Monopoly GO događaji su savršena prilika da zaradite nove setove naljepnica i popunite albume. Sljedeći Golden Blitz događaj u Monopoly GO-u će se održati od 15. februara u 22:00 CT do 16. februara u 4:00 CT.

Monopoly GO Golden Blitz događaj: zaradite setove naljepnica i popunite albume

Šta očekivati

Ovaj Golden Blitz događaj će sadržati naljepnice Making a Splash i Pooch Perfect. Bio je to ujedno i prvi događaj Golden Blitz albuma Monopoly Origins.

Monopoly GO Golden Blitz raspored

U Monopoly GO!, Golden Blitz događaji nemaju utvrđen raspored. Postaju sve češći kako se bliži krajnji datum albuma, dajući igračima bolju šansu da upotpune svoju kolekciju. Preporučuje se da držite uključena obavještenja za Monopoly GO! na svom uređaju da primate ažuriranja kada Golden Blitz bude uživo.

Sljedeći događaj Golden Blitz

Očekuje se da će sledeći Golden Blitz događaj u Monopoly GO-u biti negde u februaru. Tačan datum početka još nije poznat, ali je važno da budete ažurirani tako što ćete označiti ovaj članak.

Šta je Golden Blitz u Monopoly GO!?

Golden Blitz je privremeni događaj u Monopoly GO-u koji omogućava igračima da razmijene par zlatnih naljepnica. Ove naljepnice su unaprijed definirali programeri igre za svaki događaj. Događaj obično traje do 24 sata ili nešto duže. Igrači imaju fleksibilnost da mijenjaju ove zlatne naljepnice za bilo koju drugu naljepnicu u igri.

Kako nabaviti zlatne naljepnice

Zlatne naljepnice se mogu dobiti nasumično iz bilo kojeg paketa naljepnica u Monopoly GO!. Šanse da dobijete zlatnu naljepnicu povećavaju se s ocjenom paketa u zvjezdicama. Nastavite otvarati pakete i sudjelovati na turnirima i glavnim događajima kako biste povećali svoje šanse da dobijete zlatnu naljepnicu.

Trgovanje tokom Golden Blitza

Preporučljivo je zamijeniti svoje rezervne zlatne naljepnice tokom Golden Blitz događaja. Ove naljepnice su veoma tražene i događaj se ne događa često. Iskoristite priliku za razmjenu naljepnica koje su vam potrebne, jer nema garancije da će biti predstavljene u budućim događajima.

Prethodni Golden Blitz događaji

Od objavljivanja prvog albuma iz 2024. godine, Monopoly Origins, nije bilo nikakvih drugih Golden Blitz događaja u Monopoly GO. Pratite nas za novosti o budućim događajima.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti